Sterrennieuws
Internet | Vlaanderen

› Een gelukkig 2023 gewenst!

De champagne is ontkurkt, het vuurwerk heeft geknald, het jaar 2023 is zopas helemaal begonnen. Voor de vijftiende keer kan Sterrennieuws jullie een gelukkig nieuwjaar wensen! We zijn inmiddels iets meer dan 14,5 jaar ver en Sterrennieuws draait super. In mei 2008 begon uw favoriete showbizz- en entertainmentsite aan een bijzonder mooi verhaal. Dit jaar vierden we ons 14-jarig bestaan! We hebben een heel groot aantal trouwe bezoekers die ik bij deze ook zeer graag wens te bedanken voor hun steun. We willen onze lezers tijdens het voorbije jaar dan ook uitdrukkelijk een warm hart toedragen.

Ook een woordje van dank aan iedereen achter de schermen. Zij waren van zeer groot belang om van deze website een succes te maken. Dit zijn niet alleen de managers, platenfirma's, concert- en festivalorganisatoren, theaterproducenten, acteurs en actrices,... waarvan wij onze informatie ontvangen, maar ook onze redacteurs en fotografen die dag na dag in de weer zijn om een zo kwalitatief mogelijke website te maken.

Sterrennieuws versterkte zich in 2022 met zeer mooie bezoekcijfers. Helaas begon ook dit jaar een wat ander jaar wat betreft events, concerten, musicals,... maar vanaf de zomer mocht alles weer. We kijken dan ook met volle moed uit naar een sprankelend 2023!

We hebben in 2023 nog veel meer voor u in petto. Blijven surfen naar Sterrennieuws is dus de boodschap! Wij wensen vooral nog meer en enkel goed STERRENNIEUWS!


Robrecht Van Goolen
Hoofdredacteur & contentmanager
Sterrennieuws› Gepubliceerd zondag 1 januari 2023 om 00:00 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Internet

zaterdag 17 april 2021 om 18:46 uur

› Eerste livestreamconcert voor Natural Born Deejays

vrijdag 5 maart 2021 om 07:56 uur

› Meer dan 100 artiesten voor 24 UUR LIVE


Sterrennieuws © 2008 - 2023
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook