Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› Op oudejaarsavond telt Winterrevue - An Evening With The Six Pack samen met het publiek af tot 2023

Ook op Oudejaarsavond zetten de cast, het ensemble en de band van de zevende winterrevue hun beste beentje voor om het publiek een schitterende feestbeleving te bezorgen. De winterrevue is een echte eindejaarstraditie geworden in Vlaanderen. Op 31 december mag het nog ietsje meer zijn... Behalve dat de deuren al om 16u30 open gaan voor wie vooraf wil genieten van een heerlijk feestdiner, wordt er omstreeks middernacht samen met de cast afgeteld tot het nieuwe jaar. Na de voorstelling begint een heuse after party tot in de vroege uurtjes waar ook de cast samen met het publiek schitteren op de dansvloer. Kortom, een bijzondere avond, want ook voor cast, crew en team is het oudejaarsavond en wordt er uitgekeken naar het nieuwe jaar. Wie nog wil inschrijven voor het diner, de show en de after party (enkel de voorstelling is ook mogelijk) moet snel wezen.

De zevende winterrevue is deze keer met Margriet Hermans als special guest. Zij wordt er omringd door een topcast met Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Helle Vanderheyden, Ianthe Tavernier en Laurenz Hoorelbeke. Producent Backstage Producties heeft een heerlijke live show in petto voor het publiek waarin de mooiste choreografieën, de strafste songs en de lachsalvo's bij de sketches elkaar aan een flink tempo opvolgden. Een feest voor oog en oor. De gigantische led-wall en de nieuwe opstelling van de band zorgde voor nog meer verbinding met het publiek en is een echte eye catcher.

Kortom, ook deze keer overtroffen regisseur Stany Crets en zijn creatief team de verwachtingen. De cast en ensemble, het ballet o.l.v. Laurent Flament en de live band begeleid door Thomas Vanhauwaert zetten alvast alles op alles om een schitterende live show te spelen die de sfeer, humor en schwung uitstraalt van de legendarische casinoconcerten uit de jaren ’50.

Info en tickets:

De WINTERREVUE- AN EVENING WITH THE SIX PACK is te zien tot en met zondag 15 januari in Theater Elckerlyc te Antwerpen. Tickets en info op www.backstage-producties.be


› Gepubliceerd woensdag 28 december 2022 om 12:35 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2023
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook