Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› 'Waar Blijft De Kerstman?' van AuFond Producties in première in Capitole Gent

Gisteravond ging 'Waar Blijft De Kerstman' in première in Capitole Gent. In deze familievoorstelling met live orkest en met het koor Fine Fleur (gekend van Night of the Proms) kan je volop Kerstmis gaan beleven. Je kan nog vanavond en op 26 december gaan kijken in Capitole Gent en op 28 en 29 december in Trixxo Theater in Hasselt.

Het nieuwe productiehuis AuFond Producties maakte een heerlijke kerstvoorstelling voor de ganse familie. 'Waar Blijft de Kerstman?' is een geweldige show vol humor én muziek! In de voorstelling zitten bewerkingen van heel wat bekende liedjes en alles wordt gebracht met een live orkest én het koor van Night of the Proms, Fine Fleur.

Ga actief op zoek naar de Kerstman en zing mee met alle liedjes!

Het verhaal:

Prinses Sopranina (gespeeld door Lotte Stevens) is helemaal niet gelukkig. Ze beleeft moeilijke tijden en niemand weet hoe haar op te vrolijken. Haar vader, Koning Bariton (Leendert De Vis), nodigt de Kerstman uit om Prinses Sopranina te helpen. Hij blijkt echter druk bezet te zijn en stuurt zijn twee supergekke kerst-elfjes "in opleiding", Amadee (Kobe Van Herwegen) en Amanee (Jeron Dewulf), naar het koninkrijk. Via online gesprekken krijgen ze instructies van de enige echte Kerstman.

De twee Kerstelfjes beginnen er dan maar zelf aan, want de Kerstman zelf is nog op weg: zij proberen met 5 opdrachten de prinses terug aan het lachen te krijgen. Met goocheltrucs, verhaaltjes, muziek én met de hulp van Influ-Elf (Céline Dept), wagen ze hun kans.

AuFond Producties brengt een heerlijke familievoorstelling met een sterk kerstverhaal, mooie cast én met heel wat grappige momenten waarin het publiek betrokken wordt. De voostelling gaat helemaal niet vervelen en tovert zelfs een glimlach op ons gezicht. Het wordt een mooie kersttijd...!

Info en tickets:

Haast je als je nog tickets wil scoren voor deze voorstelling:

Vrijdag 23 december 2022 – 19u
Maandag 26 december 2022 – 15u
Locatie: Capitole Gent, Graaf van Vlaanderenplein 5, 9000 Gent

Woensdag 28 december 2022 – 19u
Donderdag 29 december 2022 – 15u & 19u
Locatie: Trixxo Theater, PARK H, Gouverneur Verwilghensingel 70, 3500 Hasselt.

Er zijn gezinskortingen voorzien!

Info en tickets: https://www.aufondproducties.be/waar-blijft-de-kerstman/


› Gepubliceerd vrijdag 23 december 2022 om 12:17 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2023
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook