Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Stany Crets blikt vooruit naar de 7de Winterrevue - An Evening With The Six Pack in Theater Elckerlyc

Morgenavond gaat in Theater Elckerlyc de zevende editie van de Winterrevue - An Evening With The Six Pack in première. Zoals jullie al bij Sterrennieuws konden lezen werd actrice Ann Van den Broeck die sinds enkele maanden geconfronteerd wordt met borstkanker, vervangen worden door Iante Tavernier. Wij blikken alvast vooruit op de première samen met regisseur Stanny Crets

Regisseur Stany Crets mag dus rekenen op een bijzonder getalenteerde en professionele vervangster voor Ann Van den Broeck. De cast en crew zullen haar goed omringen en steunen om deze repetitieperiode tot een succesvol einde te brengen.

Wat mogen we verwachten van deze zevende Winterrevue?

We proberen elk jaar de lat nog hoger te leggen. Qua choreografie, qua muziek, qua sketches zullen we ook dit jaar niet in een routine te vallen en we zullen ons dit jaar ook opnieuw heruitvinden. Er is een nieuw decor en ik beloof jullie een nieuw concept. We proberen een draad te maken in de show die evolueert: we starten in een club in the fifthies om te eindigen in de Zillion.

Jouw partner Ann Van den Broeck nam recent de moedige beslissing om niet mee te doen. Een reactie?

Ann moet vooral naar haar lichaam luisteren. Je kan voor jezelf veel willen, maar als dat haar gezondheid ondermijnt en als het de productie ondermijnt dan is de beslissing eigenlijk "snel" gemaakt. "Snel" is veel gezegd want ze wou deze beslissing eigenlijk niet nemen. We hebben het maken van de beslissing uitgesteld, maar ze wordt hierin erg gesteund door iedereen van de productie.

Is actrice Iante Tavernier een mooie aanwinst in het team?

Ik ben ervan overtuigd. Ik heb met haar samengewerkt in The Sound of Music en heb haar in de Oriënt Express gezien. Ze is multi-getalenteerd: ze kan acteren, zingen én dansen. Vandaar een mooie aanwinst!

Jullie gaan spelen met het magische getal 6: 6 bandleden, 6 mensen op het podium... 666 een duivels getal?

... Ik had de link nog niet gelegd, maar ik beloof dat we iets gaan doen met het duivels getal.

De cast en ensemble, het ballet o.l.v. Laurent Flament en de live band begeleid door Thomas Vanhauwaert zetten alvast alles op alles om een schitterende live show te spelen die de sfeer, humor en schwung uitstraalt van de legendarische casinoconcerten uit de jaren ’50. De WINTERREVUE- AN EVENING WITH THE SIX PACK is te zien van vrijdag 16 december tot en met zondag 15 januari in Theater Elckerlyc te Antwerpen. Tickets en info op www.backstage-producties.be

WINTERREVUE - AN EVENING WITH THE SIX PACK - PRAKTISCHE INFO

Productie: Backstage Producties – www.backstage-producties.be

Regie: Stany Crets – Choreografie: Laurent Flament – Live orkest o.l.v. Thomas Vanhauwaert – Styling: Griet Van Landeghem
Vocal coaching: Ann Van den Broeck
Met Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Ianthe Tavernier, Laurenz Hoorelbeke, Helle Vanderheyden en special guest Margriet Hermans
Ensemble: Marit Dollevoet, Charlotte Verduyn, Ellen Houck, Semme Prins, Lois Mangoensoewito, Justin Vandeven

Locatie: Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85-87 te Antwerpen

TICKETINFO

Surf via backstage-producties.be naar onze kalender en klik op de button “Koop tickets” om te reserveren. Ook telefonisch kan u tickets boeken op het nummer 070 691 002, bereikbaar van dinsdag tot vrijdag tussen 10u00-12u30 en 14u00-17u00.

VIP-arrangement:
3 drankconsumpties naar keuze
Vestiaire
Parking in de INDIGO parking aan de Nationale bank (gedurende 4u)
Standaard:
VIP € 69,00
Cat. 1 € 51,00
Cat. 2 € 41,00
Cat. 3 € 31,00

Feestelijke voorstelling & Oudjaar:
VIP € 69,00
Cat. 1 € 56,00
Cat. 2 € 46,00
Cat. 3 € 36,00
50% korting voor kinderen onder de 12 jaar (enkel telefonisch te reserveren)
03u00 incl. pauze van 20 min.


› Gepubliceerd vrijdag 16 december 2022 om 14:21 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2023
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook