Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› Poppentheater Klein maar Moedig brengt twee soorten poppentheater in december

Poppentheater Klein maar Moedig brengt vanaf 10 december tot en met 24 februari de splinternieuwe productie “De vloek over Antwerpen”. Een typisch Antwerpse voorstelling gericht naar een volwassen publiek. De Neus en de Schele zullen hun tandje mogen bij zetten, want ze bevinden zich in het hol van de leeuw...

Gratis borreltje bij het binnen komen.

Meer info: www.fakkeltheater.be/voorstellingen/de-vloek-over-antwerpen

Maar ook het traditionele stangpoppentheater voor kinderen vanaf 5 jaar staat op het programma. Vanaf 27-12 tot en 4-1 brengt Poppentheater Klein maar Moedig “De Kerstgeest en de bedelaar”.

Heb je een jarig kind, geeft het door aan Ben bij het binnen komen van het theater (Klein Fakkel) en hij of zij zal een verrassing krijgen!.

De boze rentmeester heeft het op de arme bedelaars gemunt en zal ze steeds uit zijn straten jagen. Tot Bertus Klungel een bezoekje krijgt van een goede kerstgeest. Maar of het lezen daardoor aangenamer wordt, valt nog te bezien. Pol Pladijs is weer van de partij, en zal alles scheef is rechttrekken.

www.fakkeltheater.be/voorstellingen/de-kerstgeest-en-de-bedelaar


› Gepubliceerd woensdag 16 november 2022 om 20:02 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook