Sterrennieuws
Interview | Vlaanderen

› Bieke Ilegems legt in ‘Schone Vrouwen’ een intiem geheim op tafel: “Dat bewaren we dan een week in onze BH”

Vanaf vandaag (maandag 17 oktober 2022) kan je luisteren naar de nieuwe podcast ‘Schone Vrouwen’ van beautyonderneemster Caroline Rigo (Rigorgeous) en Cynthia Reekmans. Het duo legt de make-upborstels even aan de kant en ontvangt in hun studio een indrukwekkende selectie van spraakmakende ‘Schone Vrouwen’, die tijdens de gesprekken hun diepste beautygeheimen en -rituelen delen met de luisteraars. Tv-persoonlijkheid en mediafiguur Bieke Ilegems is de eerste die plaatsneemt in de praatstoel.

Zij verklapt het geheim waarom ze er na 20 jaar nog steeds zo goed uitziet. Is het dankzij haar goede genen, botox of gewoonweg omdat ze gelukkig is? In ‘Schone Vrouwen’ kom je het te weten. De eerste aflevering - elke maand verschijnt er een nieuwe - kan je vanaf nu beluisteren op Spotify via: https://open.spotify.com/show/5KXLnu1m9zkUV7Fu4d2dxx

“We kennen ze allemaal, vrouwen waarvan we zeggen ‘dat is nu eens een schone vrouw’, maar wat is het nu net dat haar zo mooi maakt? Zijn het haar genen, is het omdat ze een fantastische uitstraling heeft, is ze gewoon gelukkig of heeft ze toch geheime beautyrituelen?” Dat is de vraag die Caroline Rigo, gelauwerd Limburgs toponderneemster en het brein achter het succesvolle Rigorgeous-verhaal, zich stelt aan het begin van elke aflevering. De eerste die een antwoord formuleert is de charmante presentatrice, actrice en alomtegenwoordige tv-personality Bieke Ilegems. Tijdens deze aflevering van ‘Schone Vrouwen’ vertelt ze alles over hoe ze zichzelf gezond houdt, fysiek en mentaal, maar vertelt ze ook over de foute beautykeuzes die ze maakte: “Ik heb mijn hoofd laten zot maken en heb mijn lippen eens laten vullen. Ik was doodongelukkig. Ik had echt een duckface en vond het verschrikkelijk, maar ik heb mijn lesje toen wel geleerd. Sindsdien omarm ik echt de eigen vorm van mijn lippen. Ik ga niemand veroordelen die wel iets laat doen, maar verwacht niet dat dat je gelukkig zal maken.”

Schoonheid bestaat natuurlijk uit meer dan enkel uiterlijk mooi zijn, daarom gaan Cynthia en Caroline bij hun gasten ook op zoek naar andere interessante rituelen die hen naast een egale huid ook een zuiver innerlijk geven. “Ben jij een heks Bieke?”, vraagt Cynthia lachend. Waarop Bieke antwoordt: “Volgens mijn man (Erik Goossens) wel. Ik ben al heel lang gefascineerd door alles wat met de maan te maken heeft. Sinds een aantal maanden doe ik volle maan-ceremonies. In de zomer maken we een vuurtje en er komen kaarsen aan te pas, maar het is voornamelijk een moment om stil te staan bij de afgelopen maand en vooruit te kijken naar wat komen gaat. We schrijven op een papiertje wat we willen loslaten en dat verbranden we dan. Op een ander, gouden papiertje schrijven we wat we onszelf toewensen de komende maanden en dat houden we een week lang bij in onze BH. Na een week begraven we dat dan ergens in de natuur. Zo laat je het ook weer los. Ik doe die ceremonies samen met een aantal (internationale) vriendinnen. We hebben een groepje genaamd Witches And Queens."

Naast Bieke Ilegems zijn ook well-being coach Ann De Bisschop, gezondheidscoach Martine Prenen en De Ceuster-Bonache Cycling Team veldrijdster Ellen Van Loy in de komende weken te gast bij Caroline en Cynthia. Een nieuwe ‘Schone Vrouwen’- aflevering is elke maand te horen via Spotify.


› Gepubliceerd maandag 17 oktober 2022 om 15:39 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook