Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› Judas Theaterproducties neemt CD op met alle song uit 'Josephine B. - Een Leven In Revue'

De voorbije week verbleef de voltallige cast van Josephine B. - een leven in revue bij Record Office in Sint-Niklaas voor de CD-opname van alle liedjes uit de musicalrevue die op 6 oktober in première gaat. Alle nieuwe liedjes werden gecomponeerd door Sam Verhoeven met arrangementen van Thomas Vanhauwaert. De liedjesteksten zijn van de hand van Allard Blom. Er werden maar liefst 16 songs ingezongen. Een 19-koppig orkest maakt het plaatje compleet. Een mooi souvenir voor de musicalfans die ook de allerlaatste productie van Judas TheaterProducties nog eens willen beluisteren na de theatervoorstelling.

Natuurlijk worden, net zoals in "JOSEPHINE B.-EEN LEVEN IN REVUE", ook enkele originele songs van Josephine Baker ten gehore gebracht. Het volledige album is vanaf 1 oktober te koop aan 19 euro in het theater bij elke voorstelling van "Josephine B. - een leven in revue" en tevens in de webshop van www.judastheaterproducties.be.
Zo is alweer een nieuwe stap gezet richting de langverwachte première op 6 oktober. Regisseur Martin Michel en zijn cast met Sandrine in de hoofdrol als Josephine Baker, duiken opnieuw het Fakkeltheater in voor die laatste, rechte lijn naar de première. De voorstelling is te zien in het Fakkeltheater van 1 oktober tot en met 6 november. Nadien verhuist de musicalrevue van de Rode Zaal naar enkele theaters en culturele centra doorheen Vlaanderen.

Alle muziek werd gecomponeerd door Sam Verhoeven, met uitzondering van: J’ai Deux Amours, Paris Paname, Don’t Touch My Tomatoes, I’m Feeling Like A Million en Quand Je Pense À Ça. Er zijn nog tickets beschikbaar voor deze allerlaatste creatie van producent Judas TheaterProducties. "JOSEPHINE B.- EEN LEVEN IN REVUE" gaat van start op 1 oktober 2022 in de Rode Zaal van het Fakkeltheater.

Meer info: www.judas.be


› Gepubliceerd woensdag 21 september 2022 om 18:27 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2022
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook