Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› Danni Heylen vervangt Janine Bischops in Café Beveren

Danni Heylen zal vanaf vandaag, 2 september, te zien zijn in Theater Elckerlyc als ‘Irma Redoute’ in ‘Café Beveren’. Zijn zal de rol overnemen van Janine Bischops die helaas moet afhaken. "Het is met pijn in hart dat ik afscheid neem van ‘Café Beveren’, maar ik ben genoodzaakt om het wat kalmer aan te doen, en ik moet keuzes maken. Ik ben de makers dankbaar dat ik Irma reeds heb mogen spelen in de eerste reeks voorstellingen van ‘Café Beveren’ , dat pakken ze me niet meer af. De voorstelling zit in mijn hart en ik wens de ganse ploeg dan ook een spetterende reeks toe," klinkt het.

Janine Bischops

De producent is bijzonder dankbaar dat Danni Heylen meteen bereid was in te springen en heeft er het volste vertrouwen in dat ze zal schitteren in deze heerlijke volkse komedie.

‘Café Beveren’ is te zien de ganse maand september in Theater Elckerlyc. Het stuk kende een buitengewoon succes in de zomer van 2017 in het Antwerpse Fakkeltheater. Volle zalen met telkens een uitgelaten, enthousiast publiek. Een herneming kon dus niet uitblijven.

Met: Danni Heylen, Peter Van Asbroeck, Linda de Ridder, Daisy Thys, Thomas van Goethem, Jeroen Maes EN een echt DECAP-orgel.

Ambiance verzekerd!

Reserveren kan via www.elckerlyc.be of bel naar 070/691 002 (max. €0,30/min.)


› Gepubliceerd vrijdag 2 september 2022 om 10:51 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2022
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook