Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› Noordteater speelt Black Comedy vanaf 3 september 2022

Het Noordteater telt alvast af naar het 48ste seizoen 2022-2023. Het prachtige theater liet zich in de zomer opmerken door een super geslaagde deelname aan de Antwerp Pride en gooide het voorbije weekend de deuren open tijdens het Cultuurweekend. Hun allereerste productie van het nieuwe seizoen "Black Comedy" zal op 3 september in première gaan.

Synopsis Black Comedy

Het verhaal is simpel. Een beeldhouwer wacht op een mogelijk rijke koper. Om zijn flat op te smukken heeft hij, samen met zijn huidig liefje, de antieke meubelen van zijn afwezige buurman geruild met zijn armoedige spullen. Diezelfde avond komt ook de vader van het liefje, een militair, op bezoek. Wanneer alles onder controle lijkt, valt het licht uit en kan het uren duren vooraleer de elektriciteitsmaatschappij opdaagt. Wanneer een angstige buurvrouw steun komt zoeken, de buurman te vroeg terugkomt, de kunstenaar de meubels terug wil smokkelen, de kolonel binnenkomt en de kunstenaar begint uit te kafferen, de hersteller een kunstkenner blijkt te zijn en verward wordt met de echte, en het vroegere liefje van de kunstenaar opduikt, gaan de poppen aan het dansen.

Info en tickets:

De komedie Black Comedy is van de hand van auteur Peter Shaffer en wordt geregisseerd door Hans Ligtvoet.

Van 03/09/2022 tot 01/10/2022

Nog geen tickets? Ga dan snel naar de website www.noordteater.be om verzekerd te zijn van uw plekje.

Wilt u toch telefonisch reserveren of hebt u bijkomende vragen?​ Dan kan u het Noordteater bereiken op 03/231.20.08.


› Gepubliceerd maandag 29 augustus 2022 om 22:30 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2022
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook