Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Fashion designer Kristof Buntinx lanceert t-shirtlijn Monkey Business waarvan de LGBTQIA+ community zal smullen

Designer Kristof Buntinx lanceert vandaag, ook o.a. in het kader van de aankomende Antwerp Pride, een nieuwe t-shirtcollectie. Met Monkey Business wil hij het stigma en discriminatie van de LGBTQIA+ groep doorbreken. Hij is gekend als ontwerper van hedendaagse prints, patronen, texturen en motieven.

De designer zet in de collectie 2 aapjes van het hetzelfde geslacht centraal die zich vrij mogen bewegen binnen de liefde, de dansvloer of liefdevol mogen genieten van de ondergaande maan.

“Ik ben heel blij met deze collectie en deze creatie komt recht uit mijn ziel. Het moest naar buiten komen,” wist de ontwerper in een interview aan Sterrennieuws te melden. “We lijken wel een bedreigde diersoort, maar we zullen overleven.”

"Stigma and discrimination can be as dangerous as any virus," zei de director-generaal Tedros Adhanom Ghebreyesus van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) recent nog.

Ontdek de nieuwe collectie op https://kristofbuntinxdesign.com/ waar je deze ook tegen een voordelige prijs kan aanschaffen.


› Gepubliceerd dinsdag 9 augustus 2022 om 12:16 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Evenement

dinsdag 12 september 2023 om 09:44 uur

› Rijzende ster Berre komt naar Night of the Proms

zondag 27 augustus 2023 om 13:15 uur

› Tim Kusters (28) is de nieuwe Mr Gay Europe 2023


Sterrennieuws © 2008 - 2023
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook