Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Margriet Hermans gaat vrijdagavond voor officieus wereldrecord ‘Lekker Blijven Hangen' op de Leuvense Oude Markt

Op vrijdagavond 5 augustus 2022 kan je op de Leuvense Oude Markt terecht voor de 4de editie van Leive Vloms, het gratis muziekfestival dat naar goede gewoonte geld inzamelt voor het onderzoek naar de spierziekte Multiple Sclerose (MS). Vanaf 19u00 begeleidt de New Bis Band Laura Lynn, de van een keeloperatie herstelde Wim Soutaer en partner in crime Charles Van Domburg én Margriet en Celien Hermans.

Margriet gaat trouwens voor een ‘Lekker Blijven Hangen’-wereldrecord, want tijdens het liedje wil ze haar zeer populaire ‘Lekker Blijven Hangen’-move met zoveel mogelijk mensen doen op de iconische Leuvense Oude Markt. “Ongelofelijk hoe enthousiast mensen worden als ze dat liedje horen en hoe ze spontaan meedoen met de move. Ik ben heel benieuwd wat dat straks gaat geven tijdens één van mijn grootste optredens van de zomer. Droog weer is genoeg om meer dan tienduizend bezoekers op de been te brengen, want zoveel volk komt er jaarlijks naar Leive Vloms liet ik me vertellen. Spannend”, zegt Margriet Hermans enthousiast.

Meer info over het gratis festival Leive Vloms vind je op www.leivevloms.be


› Gepubliceerd dinsdag 2 augustus 2022 om 15:24 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Evenement

dinsdag 12 september 2023 om 09:44 uur

› Rijzende ster Berre komt naar Night of the Proms

zondag 27 augustus 2023 om 13:15 uur

› Tim Kusters (28) is de nieuwe Mr Gay Europe 2023


Sterrennieuws © 2008 - 2023
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook