Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› Theaterproductiehuizen James Cooke en Dirk Van Vooren smelten samen tot Backstage Producties

James Cooke en Dirk Van Vooren hebben zonet in Antwerpen hun nieuw theaterproductiehuis voorgesteld met de naam "Backstage Producties". De twee afzonderlijke productiehuizen zullen samensmelten onder deze nieuwe naam. "We beschouwden elkaar al niet als concurrenten en gaan voortaan sterkere producties maken”, vertelt James Cooke aan Sterrennieuws.

Backstage Producties is een nieuwe naam in het theaterlandschap, maar eigenlijk ook niet. Het theaterproductiehuis “Uitgezonderd” van James Cooke en Bob Jennes zal ophouden te bestaan en wordt samengevoegd met het productiehuis “Theatertainment” van Dirk Van Vooren.

De bestaande producties worden verdergezet. “Onze bestaande huidige productiehuizen gaan verdwijnen en de theaterliefhebbers gaan daar bijzonder weing van merken. We worden sterken door samen te werken en komen tot betere ideeën," laat Dirk Van Vooren aan Sterrennieuws weten.


› Gepubliceerd dinsdag 21 juni 2022 om 17:35 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2022
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook