Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Lieven Scheire en Hetty Helsmoortel in Lotto Arena met familieshow 'Nerdland voor Kleine Nerds'

Lieven Scheire en Hetty Helsmoortel krijgen duidelijk geen genoeg van wetenschap. Het eerste Nerdland Festival is nog maar nét achter de rug en de twee kondigen al een nieuw science event aan. Met ‘Nerdland voor Kleine Nerds’ palmen ze op zaterdag 26 november de Lotto Arena in voor een grootse familieshow vol wetenschap, experimenten en verrassingen. Tickets zijn nu verkrijgbaar.

Nerdland

Nerdland is het universum waarin Lieven Scheire en Hetty Helsmoortel iedereen meenemen naar de boeiendste hoekjes van de wetenschap en technologie. Dat doen ze via de maandelijkse podcast, de boekenreeks, het festival en met live specials.

Nerdland voor Kleine Nerds

Voor Nerdland voor Kleine Nerds wordt de Antwerpse Lotto Arena omgebouwd tot het grootste labo van het land. Lieven Scheire en Hetty Helsmoortel gooien een microfoon in het publiek en (alleen!) kinderen mogen hun prangende vragen afvuren. De twee zorgen voor een klaar en duidelijk antwoord. Voor complexe vragen roepen ze de hulp in van bekende experten. En omdat daden soms meer zeggen dan woorden, mag het publiek zich ook verwachten aan enkele grootse experimenten, wow!-momenten en spektakel uit onverwachte hoek.

Tickets voor de familieshow 'Nerdland voor Kleine Nerds' op zaterdag 26 november 2022 zijn nu verkrijgbaar via:
www.lotto-arena.be.


› Gepubliceerd dinsdag 7 juni 2022 om 11:59 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2022
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook