Sterrennieuws
Festival | Vlaanderen

› Rampage Open Air op koers voor recordeditie in Kristalpark Lommel en kondigt extra stage aan met all-female line-up

Met meer dan 250 topacts uit het genre, presenteert Rampage Open Air op 1, 2 en 3 juli 2022 in Kristalpark Lommel de grootste dubstep line-up ooit in Europa! De aankondiging van Belgische en internationale kleppers als Nero, Andy C, Camo & Krooked, Koven, Modestep, Luude, Macky Gee, Murdock, e.v.a. (line-up), maar ook de waanzinnige totaalbeleving door de skateramps, kermisattracties, pre- en afterparty’s, silent disco, 2 zwembaden en big screen cinema op het terrein, hebben het enthousiasme van de party animals alleszins duidelijk aangewakkerd.

“Door jarenlang bouwen, innoveren en investeren om van Rampage hét wereldwijde keurmerk in drum-‘n-bass & dubstep events te maken, kunnen we dit ook in deze uitdagende tijden realiseren," zegt Hans Machiels, oprichter Rampage aan Sterrrennieuws.

Met nu al meer dan 25.000 verkochte tickets op de teller ligt de organisatie perfect (zelfs een beetje voor) op koers voor een recordeditie. Een huzarenstukje in deze op vele vlakken ook uitdagende tijden voor de eventsector, maar het resultaat van jarenlang bouwen en investeren, zo zegt oprichter van Rampage Hans Machiels, die meteen ook nog enkele leuke extra's en nieuwigheden, waaronder op de drie festivaldagen een extra (voornamelijk) techno-stage met een all-female line-up, bekendmaakt voor deze tweede editie van Rampage Open Air:

"We zijn heel blij dat we nu al de kaap van 25.000 verkochte tickets gerond hebben en op dit moment dus zowat 10% voorsprong hebben op de sales van onze eerste editie in 2019 . Het is geen geheim dat consumenten momenteel om begrijpelijke redenen de vinger wat op de knip houden, zeker wat het 'entertainmentbudget' betreft, maar met Rampage weten we die dans blijkbaar toch te ontspringen. Dat is volgens mij het resultaat van jarenlang bouwen, innoveren en investeren, geen compromissen sluiten en enkel gaan voor de hoogste kwaliteit in licht, geluid, faciliteiten, beleving,... . We wilden op deze manier drum-'n'-bass & dubstep naar de massa brengen en van Rampage hét keurmerk in dit genre maken. Dat streven naar het allerhoogste heeft ons een uitgebreide, trouwe, wereldwijde fanbase en reputatie opgeleverd, wat zich nu rechtstreeks vertaalt in deze mooie ticketsales.

Wat investeren betreft, kan ik trouwens ook nog enkele leuke extra's en nieuwigheden meegeven voor Rampage Open Air 2022: Zo mogen we met héél veel trots een vijfde stage op alle drie de festivaldagen presenteren. Niet zomaar een stage, maar ééntje waar voornamelijk techno zal gebracht worden en dat door een all-female line-up! De namen voor deze stage worden later nog bekendgemaakt.

Op vrijdag 1 juli komt er zelfs nog een extra stage bij, met oa KRANKk die er een speciale drum-'n'-bass set zullen brengen, Rare Akuma die zijn dubstep alias 19825 komt voorstellen, de vrouwelijk dj CaitC, Belgisch basshouse fenomeen Wulflock, het Nederlandse collectief Differential Music dat met zijn hele roster afzakt naar het Kristalpark én het Nederlandse drum-'n-bass meme-fenomeen Gladde Paling komt ook lekker knallen op deze stage.

We bouwen een festivalmarkt met tattooshop, piercers, bodypaint en meer. Het aanbod kermisattracties wordt uitgebreid en op de camping zullen er naast happy hours ook open air gymsessies plaatsvinden op 1, 2 en 3 juli. Kortom, je vervelen zal er niet bijzijn op Rampage Open Air (lacht)."

Tickets & info: www.rampageopenair.eu


› Gepubliceerd woensdag 8 juni 2022 om 10:33 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook