Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Schlagerkoningin Laura Lynn kwam in Middelkerke een handje toesteken bij de opbouw van de Proximus Pop-Up Arena

Voor het tweede jaar op rij kan je deze zomer in Middelkerke terecht in de Proximus Pop-Up Arena, een hybride eventlocatie die de voordelen van een vaste arena combineert met een uniek festivalgevoel. De weersbestendige constructie, goed voor 3800 zitplaatsen is in volle opbouw en kreeg de voorbije dagen het bezoek van de West-Vlaamse schlagerkoningin Laura Lynn, die op 15 en 16 juli 2022 als één van de blikvangers haar debuut maakt op de tweede Zomereditie van Het Schlagerfestival.

“Die zijn hier allemaal zo druk aan het werken, dus ik dacht: ik zal even meehelpen. Een kwartiertje is meer dan voldoende, want een dag is misschien wat te zwaar”, zegt een lachende Laura Lynn met een stevige knipoog. De zangeres, bekend van o.a. de tot klassiekers uitgegroeide hits ‘Je hebt me 1000 maal belogen’ en ‘Jij doet de wolken verdwijnen’, woonde de voorbije 3 zomers als tweedeverblijver in Middelkerke: “Ik vind de locatie super. De zaal is anders dan vorig jaar: volgens mij is de zaal hoger en oogt ze nog een stuk groter. Vorige zomer kwam ik hier al wandelend voorbij, maar ik ben blij dat ik midden juli nu zelf op het podium sta, samen met mijn collega-artiesten. Ik ben er zeker van dat het hier volle bak ambiance wordt, zonder mondmaskers of andere beperkingen. De mensen mogen weer voluit feesten en als ik kijk naar hoe mijn optredens de voorbije weken al zijn verlopen, dan merk je echt dat iedereen weer enorm veel zin heeft in een goed feestje. Straks doen we hier met z’n allen een polonaise, maar eerst moet er nog flink doorgewerkt worden om alles tijdig klaar te krijgen. Met mijn bezoek wil ik iedereen die bij dit verhaal betrokken is alvast een warm hart onder de riem steken en dat namens alle artiesten die straks weer de kans krijgen om op deze mooie, unieke locatie aan zee te kunnen optreden.”

Samen met Yves Segers, De Romeo’s, Christoff, Sasha & Davy, Johan Veugelers, Swoop, Bart Kaëll en Lindsay, is Laura Lynn één van de muzikale gasten op vrijdag 15 en zaterdag 16 juli 2022 tijdens de 2de Zomereditie van Het Schlagerfestival, dat in de Proximus Pop-Up Arena te Middelkerke plaatsvindt.

Tickets en info vind je op https://www.schlagerfestivalzomer.be


› Gepubliceerd donderdag 9 juni 2022 om 10:30 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2022
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook