Sterrennieuws
Festival | Vlaanderen

› Reeds 80 procent van de tickets verkocht van Rock Herk

De volledige affiche voor de 38e editie van Rock Herk werd vorige week bekend gemaakt en dat zorgde meteen voor een ongeziene stroomversnelling in de ticketverkoop. Naar goede gewoonte is Rock Herk steeds uitverkocht enkele weken voor de start van het festival, en zoals het er nu naar uitziet zal dat ook dit jaar niet anders zijn.

Hierbij volgt een korte stand van zaken. Momenteel is reeds meer dan 80% van de tickets de deur uit. Er zijn bijgevolg nog tickets beschikbaar, maar uit ervaring weten jullie dat dit snel kan veranderen. De organisatie raadt dan ook aan om nu je ticket voor Rock Herk aan te schaffen. Tickets voor Rock Herk zijn online te verkrijgen via www.rockherk.be.

Ondertussen staat ook het tijdschema online in een handige blokkenversie. Je kan dit downloaden via de website en de facebookpagina.

Eerder bevestigden onderstaande acts!

MAIN STAGE:
dEUS / The Vaccines (uk) / Noordkaap / Mogwai (uk) / De Jeugd van Tegenwoordig / M.I.K.E. Push / CJ Bolland / Portland / Millionaire / School is Cool / Ramkot / Rhea / Bluai / Stilll / Sam De Nef / Lo-Lee-Ta / Westhinder

CLUB:
Danko Jones (can) / Brutus / Beak> (uk) / Wiegedood / Dirk / Praga Khan / Godflesh (uk) / Crack Cloud (can) / Nothing (us) / Shht / Peuk / Ila / Pothamus / Whorses / Frankie Traandruppel

STREET:
Borokov Borokov / Bicurious (uk) / John (uk) / Brennt und Klakmatrak / Mitraille / Ronker

DANSBAAR:
John Noseda / Faisal / DTM Funk / Séa / Monks / Inner Hotel Records / ...

Rock Herk vindt plaats op 15 en 16 juli 2022 aan de sportterreinen Harlaz-Olmenhof te Herk-de-Stad. Hou de website en facebook-pagina in de gaten voor meer nieuws over Rock Herk of schrijf je in op de nieuwsbrief via www.rockherk.be.


› Gepubliceerd vrijdag 10 juni 2022 om 08:57 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook