Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› Hilarische komedie Zadelpijn in EWT-Theater Deurne tot 12 juni 2022

Nog tot en met 12 juni 2022 kan je in het EWT-Theater in Deurne naar ‘Zadelpijn’, een hilarische komedie over zes vriendinnen, gaan kijken. Het zestal beklimt de heuvels van de Sancerre in Frankrijk met de fiets en maakt hiervan een jaarlijkse uistap. Hilariteit en veel plezier gegarandeerd!

In deze komedie gaan Sonja (Sandrine Van Handenhoven), Max (Daisy Thys), Jacqueline (Ann De Winne), Astrid (Annik Pauwels) en Kris (Maike Boerdam) naar Frankrijk voor een stevige fietstocht. Yvonne (Anne Mie Gils) ondersteunt het team. Naast de vrouwelijke actrices is er Le Mec (Mathias Daneels).

Ze trekken naar de streek van Sancerre niet alleen om de kuiten in beweging te brengen, maar ook om te lachen, te roddelen en te zingen op Franse chansons en muziek van Les Poppy’s, Axelle Red en France Gall.

Doorheen de fietstocht leer je de geheimen kennen van ieder personage en dit zal leiden tot heel wat hilariteit, maar ook tot de nodige spanningen! Smeer je kuiten in voor deze komedie. Er is ruimte om vele aspecten van de vriendschap te belichten, maar ook lichtvoetige thema’s als liefde en het harde overspel passeren de revue. De zes actrices laten je niet alleen smullen van topacteertalent maar ook van overheerlijke Franse chansons. Het verhaal is uit het leven gegrepen: realistisch, triest, emotioneel, vrolijk en diep.

Info en tickets

Zadelpijn nog tot en met 12 juni 2022 in het EWT-Theater in Deurne

Auteur: Wiske STERRINGA (bewerkt door Ron CORNET)
Regisseur: Ron CORNET
Acteurs: Maike BOERDAM, Ann DE WINNE, Anne Mie GILS, Annik PAUWELS, Daisy THYS, Sandrine VAN HANDENHOVEN
Muzikale begeleiding: Pietro RAMMAN

Meer info en tickets: www.ewt.be


› Gepubliceerd zaterdag 14 mei 2022 om 14:57 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2022
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook