Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› Regisseur Stany Crets en topcast staan aan de laatste rechte lijn richting première komedie Après Ski op 6 mei

De laatste loodjes wegen het zwaarst... nog enkele dagen te gaan en de gloednieuwe komedie APRÈS SKI gaat vrijdag in première in het plezantste theater, Theater Elcerlyc. Met topacteurs zoals Carry Goossens, Greet Rouffaer, Dirk Van Vooren, Linda De Ridder, Dirk Lavrysen, Vicky Florus en Lea Witvrouwen is regisseur Stany Crets al zeker gezegend met een mooie verzameling aan ervaren acteertalent.

Het plezier spat er alvast vanaf tijdens de repetities. Hopelijk een goed voorteken voor het publiek dat naar deze topkomedie komt kijken. De komende dagen worden de verschillende scènes gemonteerd op scène, wordt het decor gebouwd en kunnen de licht- en geluidsmensen in nauw overleg met het creatief team ervoor zorgen dat de bezoekers een komedie te zien krijgen met het gekende kwaliteitslabel van Theatertainment en De Komedie Compagnie. Op 6 mei gaat de komedie APRÈS SKI, geschreven en geregisseerd door Stany Crets voor Theatertainment - De Komedie Compagnie, in première. APRÈS SKI is te zien tot en met zondag 22 mei in Theater Elckerlyc te Antwerpen.

UITSCHUIVEN VAN HET LACHEN met APRÈS SKI
Wanneer de lente in het land is, kan je in Theater Elckerlyc nog volop de frisse lucht opsnuiven van besneeuwde bergtoppen! Dat wordt ongetwijfeld om ter meest Schnaps naar binnen gieten, vooraan in de polonaise proberen te belanden of die val van een paar uur geleden proberen te verkopen aan de bar als een spectaculaire truc...

Tijdens de ‘APRÈS SKI’ gebeurt meestal meer dan op de skipiste zelf. In het Tiroler-hotelletje van Robert & Mireille is dat alvast een understatement... Bulderende lawines,ontploffende auto’s, vastzittende skiliften en breiende bomma’s. U kunt het zo gek niet bedenken of Wim & zijn maîtresse Dianne maken het mee. Ze krijgen zelfs een ijskoude douche er gratis bovenop als later ook Wims vrouw incheckt in dit ondertussen niet-meer-zo-gezellige hotel. Enkel charmezanger Johny Zalando is dan nog nodig om de hotelgasten helemaal overkop te laten gaan... Maar wie is toch die mevrouw De Naaier?

Een hilarisch vintage jaren ’70-feestje op eenzame hoogte, die het publiek van het ene lachsalvo naar de andere zal doen slalommen.

PRAKTISCHE INFO - APRES SKI

Met Carry Goossens, Linda De Ridder, Dirk Lavrysen, Greet Rouffaer, Dirk Van Vooren, Vicky Florus, Lea Witvrouwen

Regie & script: Stany Crets

Van vrijdag 6 mei 2022 t/m zondag 22 mei 2022

Locatie: Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85-87 te Antwerpen.

Tickets: www.elckerlyc.be – 070/691.002 – (max 0.30 euro/minuut)


› Gepubliceerd dinsdag 3 mei 2022 om 14:49 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2022
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook