Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› De Volkstuintjes nog tot 1 mei in de Kleine Fakkel van het Fakkeltheater in Antwerpen

Vrijdag 15 april 2022 was een grote dag voor Take Twee Producties, want in de Kleine Fakkel van het Fakkeltheater mocht de volkse komedie ‘De Volkstuintjes’ in première gaan. ‘De Volkstuintjes’ brengt het verhaal van een buurtcafé, rechtover de volkstuintjes waar groenten worden geteeld.

Het café heeft als uitbater André (Marc Schoeters). August (Ben Bervoets) heeft een volkstuintje én mag zich een vaste klant van het café noemen. Wanneer Kirsten (Floor van den Eijnden) en dochter Charlotte (Gitte Malfait) zich bij André komen informeren over een volkstuintje gaan de poppen aan het dansen. André wordt al snel verliefd op Kirsten en helpt haar met haar vragen rond het zelf kweken van groenten. Maar ook Fabian (Ruben De Cock) wordt verliefd op de beeldschone Kirsten…

In het verhaal zitten ook Camil (Roy Miner) en zotte Gusta (Linda Dhaene), twee volkse figuren die regelmatig over de vloer komen en voor heel wat hilariteit zorgen.

De vraag is echter hoe dit verhaal zal eindigen...

Info en tickets

‘De Volkstuintjes’ is nog tot en met 1 mei in de Kleine Fakkel van het Fakkeltheater in Antwerpen te bekijken. Ga genieten van deze heerlijke komedie in een gezellig theater. Wij garanderen u alvast een gulle lach!

Regie: Jerry Verhaert
Auteur: Ben Bervoets
Cast: Roy Miner, Linda Dhaene, Ruben De Cock, Floor van Den Eijnden, Gitte Malfait, Ben Bervoets, Marc Schoeters

Tickets: https://www.fakkeltheater.be/voorstellingen/de-volkstuintjes


› Gepubliceerd zaterdag 16 april 2022 om 21:20 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2022
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook