Sterrennieuws
| Vlaanderen

› Sven De Ridder Company: "Wij zijn terug!"

De Raad van State heeft gisteren die vreemde beslissing van de regering om alle theaters en concertzalen vanaf 26 december te sluiten geschorst.

Al hun voorstellingen van Kerstekinderen in de Rode Zaal van het Fakkeltheater in Antwerpen op 2-3-4-5-6-7-8-9 januari 2022 kunnen dus gewoon doorgaan, zij het dan nog steeds voor maximaal 200 toeschouwers. Er is nog een beperkt aantal tickets beschikbaar, dus snel zijn is de boodschap.

Wie tickets had voor de voorstellingen op 26-27-28-29-30 december 2021 die ze niet mochten spelen, zal zo snel mogelijk gecontacteerd worden door een medewerker van het Fakkeltheater.
Die voorstellingen worden verplaatst naar februari 2022.

De voorstellingen van Kerstekinderen Op Reis werden noodgedwongen verplaatst naar 30 januari 2022 om 15u in CC Zwaneberg (Heist-op-den-Berg) en naar 1 maart 2022 om 20u in CC Ter Vesten (Beveren). Alle tickets blijven geldig.

De organisatie excuseert zich voor de mogelijke verwarring, maar weet dat zij het allemaal maar wat graag anders hadden gezien.

Er kunnen nog steeds tickets gereserveerd worden via de website www.svenderiddercompany.be


› Gepubliceerd woensdag 29 december 2021 om 14:36 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uitSterrennieuws © 2008 - 2022
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook