Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› De Winterrevue - Made in Belgium gaat alsnog dit weekend in premiere en bouwt een veilig feestje

Van een rollercoaster gesproken... Uitgerekend op de dag van de eerste voorstelling van de WINTERREVUE – MADE IN BELGIUM besliste het overlegcomité dat indoor evenementen met meer dan 200 personen vanaf komende maandag niet meer kunnen plaatsvinden. "Eén ding is zeker...", zegt regisseur Stany Crets. "Wij spelen vanaf vanavond, het hele weekend lang, de pannen van het dak. Nadien nemen we dan voor even afscheid, maar dit weekend geven we ze op een veilige manier een dik feestje dat ze niet willen missen!"

KOM DIT WEEKEND AL NAAR THEATER ELCKERLYC VOOR EEN SPETTERENDE WINTERREVUE-MADE IN BELGIUM

Artistiek directeur Dirk Van Vooren voegt er aan toe: "Ik doe een warme oproep aan het Vlaamse theaterpubliek om dit weekend nog de theaters te bezoeken. Ook in Theater Elckerlyc zorgen wij voor een coronaveilige beleving voor onze bezoekers. De echte fans van de Winterrevue, die niet kunnen wachten op de nieuwe speeldata van deze editie, raad ik aan om dit weekend nog naar het theater te komen. Er zijn nog enkele plekken en het hele team staat te popelen om ons publiek een unieke beleving te geven!".

De WINTERREVUE – MADE IN BELGIUM met special guest Ingeborg staat in Theater Elckerlyc te Antwerpen, voorlopig nog enkel van 3 tot en met 5 december. Een spetterende live show met fantastische cast, spetterend ensemble en live orkest. De overige voorstellingen die gepland waren, zullen op een nieuw tijdstip doorgaan, van zodra het duidelijk is voor hoelang de sluiting van de theaters in Vlaanderen vereist is. Het publiek wordt hier via de geijkte kanalen over geïnformeerd.

Hou het veilig, hou het gezond en hopelijk zien we elkaar dit weekend -of later- in Theater Elckerlyc.


THEATER ELCKERLYC ORGANISEERT DE WINTERREVUE IN ALLE VEILIGHEID:
De WINTERREVUE – MADE IN BELGIUM houdt uiteraard rekening met de vereiste veiligheidsrichtlijnen: het tonen van een Covid Safe Ticket aan de inkom en het dragen van een mondmasker in het theater.

Info en tickets:

WINTERREVUE van 3 december tot en met 5 december in Theater Elckerlyc. De overige speeldata worden gecommuniceerd van zodra deze bekend zijn.
Een productie van Theatertainment voor Theater Elckerlyc.

Regie & concept: Stany Crets
Choreografie: Eva Scheffers, Oonagh Jacobs, Steven Savelkoels
Live orkest: o.l.v. Eric Melaerts

Met: Ingeborg, Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck, Helle Vanderheyden en Laurenz Hoorelbeke

Ballet: Barbara De Winter, Samantha Lernout, Kenny Verelst, Gian Schrouff, Eva Neys en Jasper Van Huigevoort
Orkest: Peter Ryckeboer, Pieter Van Malderen, Alain Verriest, Matthias Standaert
Locatie: Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85-87 te Antwerpen.
Tickets: www.elckerlyc.be – 070/691.002 – (max 0.30 euro/minuut)

Natuurlijk houden wij rekening met alle veiligheidsrichtlijnen zodat deze voorstelling covid safe kan doorgaan.


› Gepubliceerd vrijdag 3 december 2021 om 16:25 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2023
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook