Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Hooverphonic, Regi en Bart Peeters in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke

De concertreeks ‘A Symphonic Evening with …’ presenteerde afgelopen zomer zes topartiesten. Vandaag pakt de organisatie uit met Hooverphonic, de eerste topnaam voor de nieuwe reeks in juli en augustus 2022. Bart Peeters en zijn Ideale Mannen komen opnieuw naar de Pop-Up Arena. En ook Regi zakt af naar Middelkerke, samen met zijn muzikale vriend(inn)en, voor een full live show.

A Symphonic Evening with Hooverphonic

Na twee uitverkochte concertreeksen staat Hooverphonic voor het eerst in vijf jaar tijd opnieuw met orkest op het podium. Alex Callier, Raymond Geerts en Geike Arnaert steken hun grootste hits én nieuw materiaal in een orkestraal jasje. Zondag 14 augustus (de avond voor een feestdag) staan ze in Middelkerke.

In de Proximus Pop-Up Arena zullen ze samen met The Belgian Session Orchestra de grandeur van hun talrijke studio-opnames live brengen. Mét Geike Arnaert, de iconische stem van de groep die sinds november 2020 opnieuw met verve de Hooverphonic vocals voor haar rekening neemt. De songs zullen klinken zoals ze gecomponeerd werden: wijds, filmisch, imposant, melancholisch, groots en immer meeslepend.

‘A symphonic evening with... Hooverphonic’ op zondag 14 augustus 2022 in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Tickets kosten 35, 40 en 50 euro en zijn te koop vanaf woensdag 24 november om 10u via www.popuparena.be.

Bart Peeters & De Ideale Mannen

Het muzikale recept is gekend: een energieke frontman, een fantastische begeleidingsband ‘De Ideale Mannen’, een repertoire van nieuwe nummers uit zijn laatste album ‘De kat zat op de krant’ en een groot aantal meezingers en hits.

Zet deze veelzijdige artiest, muzikant en presentator op een podium en je hebt vuurwerk. Met een mix van folk, wereldmuziek, een beetje hip-hop en een vleugje jazz beroert hij telkens zijn publiek. Concerten van Bart Peeters staan voor warmte, verbondenheid, gezelligheid en een overdosis aan ambiance.

Bart Peeters & De Ideale Mannen op vrijdag 5 augustus 2022 in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Tickets kosten 25, 30, 35 en 40 eur en zijn te koop vanaf woensdag 24 november om 10u via www.popuparena.be.

Regi Live

Zet Regi op een podium met een pak vrienden en zijn keyboard en je hebt het recept voor wat nu al een onvergetelijke avond in Middelkerke zal worden. Het aantal hits waaruit hij zijn setlist kan samenstellen is eindeloos: van eigen nummers tot de covers uit Liefde voor Muziek tot de vele Milk Inc-classics. De volgende dag is het Nationale Feestdag dus het perfecte excuus om af te zakken naar de Proximus Pop-Up Arena.

Regi live op woensdag 20 juli 2022 in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Tickets kosten 25, 30, 35 en 40 eur en zijn te koop vanaf nu via www.popuparena.be.


› Gepubliceerd donderdag 18 november 2021 om 10:46 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook