Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› Musicalster Anne Mie Gils viert haar 40-jarig jubileum met de voorstelling Anne Mie - Een Schoon Verhaal

Op 26, 27 en 28 november 2021 viert Anne Mie Gils haar 40 jaar op de planken in de Rode Zaal van het Fakkeltheater. Ze wordt bijgestaan door een vijfkoppig live orkest en er passeren een paar interessante muzikale gasten, zoals Ivan Pecnik, Maike Boerdam, Sam Verhoeven, en jawel – zou het in de genen zitten – dochters Marie & Pauline Van den Bogaert.

ANNE MIE GILS KIJKT ER AL NAAR UIT:

“Ik heb in die 40 jaar heel wat mooie dingen mogen doen, boeiende mensen leren kennen, een hele weg afgelegd. Maar tegelijkertijd is er niet veel veranderd, ik ben nog altijd dezelfde, ik sta nog altijd met heel veel goesting op het podium en ik hoop dat nog een hele tijd te doen.”

Synopsis: OVER EEN SCHOON VERHAAL

1981… Ronald Reagan wordt president van de Verenigde Staten, Indiana Jones wordt geboren en… de carrière van Anne Mie Gils krijgt een vliegende start. 40 jaar later staat deze grande dame even stil bij haar rijk gevulde parcours en het publiek mag niet ontbreken op dit jubileum.

In EEN SCHOON VERHAAL blikt Anne Mie terug op haar carrière ‘so far’ en dat doet ze niet alleen: samen met enkele special guests, nl. Ivan Pecnik, Maike Boerdam, Sam Verhoeven en Marie & Pauline Van den Bogaert. Onder begeleiding van een live orkest neemt Anne Mie Gils het publiek mee op sleeptouw met liedjes waar ongetwijfeld prachtige herinneringen aan vastkleven, zowel voor het publiek als voor haar.
Het belooft een uniek muzikaal feest te worden voor en door Vlaanderens musicalkoningin.

Info & tickets:

RODE ZAAL – FAKKELTHEATER, ANTWERPEN
26 en 27 november 2021 om 20:00
28 november 2021 om 15:00

www.fakkeltheater.be – 070 246 036
Tickets: € 29,00
VIP: € 39,00


› Gepubliceerd maandag 8 november 2021 om 20:36 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2022
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook