Sterrennieuws
Muziek | Vlaanderen

› Ticketverkoop voor de nieuwe editie van 'I love the 90's' is gestart

Op zaterdag 9 april 2022 kan je in de Trixxo Arena Hasselt terecht voor een nieuwe editie van 'I love the 90's - The party'. Na de uitgestelde editie van vorig jaar, die op 16 oktober plaatsvond, keert 1 van 'de grootste indoor 90's-party's van Europa' terug naar z’n vertrouwde stek in het voorjaar. Organisator House of Entertainment investeerde ondertussen in een nieuw logo en een vernieuwde website.

"De combinatie van onze trouwe bezoekers en de permanente instroom van jongeren die de sfeer en de muziek van de jaren negentig ontdekken, en terugvinden op onze party, is 1 van de jarenlange succesingrediënten van 'I love the 90's- The party'. Ook de permanente investeringen die we doen als organisatie werpen duidelijk hun vruchten af. Na afloop van de voorbije editie kregen we op sociale media heel wat complimenten voor de algemene sfeer, de muziek én de indrukwekkende productie waarmee we de ganse Trixxo Arena hadden gevuld. Het is diezelfde strakke, moderne lijn die we ook de komende jaren blijven aanhouden en doortrekken. Trouw aan ons DNA, blijven we onszelf heruitvinden met een nieuw logo, een nieuwe huisstijl en een vernieuwde website. Het zijn alvast de ideale smaakmakers voor zaterdag 9 april 2022, het moment waarop we weer duizenden 90's-lovers verwachten op een nieuw feestje. Vanaf vandaag kunnen daarvoor tickets besteld. Voor groepen zijn er speciale voorwaarden en tarieven", zegt Kris Bloemen namens organisator House of Entertainment.

De line-up wordt later bekendgemaakt.

'I love the 90's - The party' vindt plaats op zaterdag 9 april 2022 in de Trixxo Arena Hasselt. Tickets, vanaf 41,90 euro (inclusief reservatiefee). Voor groepen (vanaf 25 personen) zijn er speciale voorwaarden en tarieven. Meer info: www.ilovethe90s.be


› Gepubliceerd dinsdag 26 oktober 2021 om 19:32 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2022
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook