Sterrennieuws
Musical | Vlaanderen

› Hans Peter Janssens en An Lauwereins brachten hulde aan Koninklijk Ballet van Vlaanderen in Musical Memories

Zaterdagavond liep TriArte vol voor Musical Memories, een huldevoorstelling aan de musicals van het Koninklijk Ballet Van Vlaanderen. De musicalafdeling van het Koninklijk Ballet van Vlaanderen zette musical op de Vlaamse en Nederlandse kaart. Tot 2004 brachten zij o.a. Jesus Christ Superstar, My Fair Lady, West Side Story, De Man van La Mancha, Jekyll & Hyde, Chess, The Sound of Music,... en maakten daarmee musicals toegankelijk voor het grote publiek. Een mooie verdienste!

Belgische musicaliconen en -pioniers Hans Peter Janssens en An Lauwereins mochten in 'Musical Memories' samen met jonge talenten Pauline Joris en Lander Van Nuffelen terugblikken op het werk van het Koninklijk Ballet van Vlaanderen. Aan de piano nam Pol Vanfleteren plaats en presentatrice Linda Lepomme mocht de nodige informatie geven bij elk nummer. Het was ronduit genieten van de prachtige selectie van onvergetelijke songs uit onvervalste klassiekers.

De prachtige stem van An Lauwereins gaf kippenvel. Ze trad vaak in duet met Hans Peter Janssens die ook voor de nodige humor zorgde met zijn kleine gitaar.

TriArte is een bezoekje waard. Voor het volledige programma van TriArte surf naar www.triarte.be
Tel: +32 470 585 131


› Gepubliceerd zondag 31 oktober 2021 om 09:47 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2023
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook