Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Het Kursaal Oostende lokte deze week meer dan 14.000 bezoekers

Het zijn drukke tijden voor Kursaal Oostende: komende herfstvakantie staan maar liefst acht voorstellingen op de kalender. De mix van een breed aanbod aan genres (Vlaams, dance, pop,...) met de kwalitatieve nationale en internationale producties blijkt bijzonder succesvol: meer dan 14.000 tickets werden verkocht voor komende week.

Bart Tommelein, Burgemeester Stad Oostende: "Het Kursaal doet z’n naam als economische motor van de stad opnieuw alle eer aan. De programmatie van het Kursaal loopt over 12 maanden en ook deze herfstvakantie slaagt het team er in om een mooi aanbod te brengen en meer dan 14.000 bezoekers naar Oostende te brengen."

Peter Craeymeersch, Directeur Kursaal Oostende: "De toeristische impact van Kursaal is enorm: duizenden extra bezoekers zakken komende week af naar onze kuststad. Onze vele restaurants, hotels en cafe's genieten opnieuw mee van de sterke kruisbestuiving tussen cultuur en lokaal ondernemerschap".

VEILIGHEID PRIMEERT

Bezoekers kunnen in alle veiligheid genieten van hun favoriete voorstelling. Kursaal Oostende volgt strikt alle richtlijnen op zoals voorgeschreven door de overheid: elke bezoeker moet vooraf zijn of haar Covid Safe Ticket (CST) kunnen voorleggen en medewerkers dragen sowieso steeds een mondmasker.

AGENDA

De laatste tickets voor komende week gaan de deur uit. Op de agenda staan onder meer de internationale tribute act 'Hello Adele Tribute', Mama’s Jasje en Bumba.

Gwen Nys, Adjunct-Directeur Kursaal Oostende: "We zijn er trots op dat we samen met onze trouwe partners en promotoren er in geslaagd zijn om een gevarieerd en mooi aanbod aan voorstellingen te bieden tijdens de herfstvakantie. Wie nog zeker wil zijn van een plaatsje kan makkelijk online tickets kopen via www.kursaaloostende.be"

29/10 - Hello Adele Tribute
30/10 - The ABBA Story
31/10 - Isabelle Beernaert presenteert: Naakt
01/11 - Mama’s Jasje
02/11 - Bumba
04/11 - Jonas Van Geel & Peter Van Den Begin
05/11 - Will Tura
07/11 - Bart Herman


› Gepubliceerd vrijdag 29 oktober 2021 om 15:31 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2021
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook