Sterrennieuws
Festival | Vlaanderen

› Imagine Dragons naar Rock Werchter op 2 juli 2022

Imagine Dragons komt volgende zomer naar Rock Werchter! De Amerikaanse rockband kondigt vandaag hun Mercury Tour aan. Die brengt hen op zaterdag 2 juli naar het Festivalpark. Hits zoals 'Radioactive', 'Believer' en 'Thunder' en hun nieuwste album 'Mercury - Act 1' bewijzen dat de band tot de populairste rockbands van de planeet behoort. Met potige nummers vol diepe bassen en heftige drums, grote emoties en de krachtige stem van Dan Reynolds zetten ze het Festivalpark in vuur en vlam.

Zijn er ook zeker bij op #RW22, van 30 juni tot 3 juli: Pearl Jam, Metallica, Faith No More, Twenty One Pilots en Red Hot Chili Peppers. De affiche wordt binnenkort met meer namen uitgebreid.

Koop nu je festivalticket

Jullie boekten de voorbije maanden vol vertrouwen tickets om of kochten tickets voor Rock Werchter 2022 die nog steeds geprijsd waren zoals in 2020. Wij worden echter met snel stijgende kosten geconfronteerd en zien ons genoodzaakt om vanaf 1 december de ticketprijzen te verhogen tot 266 euro voor een combiticket en 125 voor een dagticket. De ticketprijzen zijn steeds inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage. Voor wie zijn/haar ticket reeds op zak heeft, verandert er niks. Tot 1 december blijft het mogelijk om tickets aan te kopen aan de huidige ticketprijzen via ticketmaster.be.

Wil je tijdens Rock Werchter overnachten op The Hive Resort? Dan boek je best snel snel want op enkele Lodge Packages na is de luxe camping nu al volgeboekt. Ook alle beschikbare plaatsen op de mobilhome & campercamping zijn gereserveerd. Reis je liefst licht - lees: zonder tent - dan kunnen we je The Hive MySpace Tent packages aanraden. Lees alles over overnachten tijdens Rock Werchter op rockwerchter.be.


› Gepubliceerd maandag 1 november 2021 om 10:15 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook