Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Coco Loco, het grootste Halloween festival van Belgie, liet Sportpaleis herleven

De voorbije maanden was het in het Sportpaleis bijzonder stil, maar daar werd de voorbije weken verandering in gebracht. Ook gisteravond konden maar liefst 5.500 mensen genieten van Coco Loco, een groots dansfeest dat de doden liet herleven. Cocô Locô bracht een adembenemende show ten berde. Halloween was dan ook de ideale gelegenheid om de bezoekers van een fantastisch feest te voorzien: noem het een upgrade van kleurrijk carnaval en vintage circus.

Coco Loco kunnen we dan ook zonder ommekeer het sjiekste, meest stijlvolle en grootste Halloweenfestival van Belgie noemen. Tijdens het festival wordende doden herdacht en gevierd. Na 2 uitverkochte edities op de Antwerpse Waagnatie en een corona-onderbreking, barste het festival van Bjorn Swennen en Jelte Lambaerts van de Herentalse HAP Group dit jaar helemaal uit zijn voegen want ze kozen voor het grootse Antwerpse Sportpaleis.

Met artistiek directrice Florence Agrati (Mardi Grass, Tomorrowland) investeerden ze volop verder in hun kleurrijke verhaal. Naast de creatie van 25 handgeschilderde kostuums, waren er ook tal van dansers, vuurspuwers, (lucht)acrobaten en circusartiesten die mee invulling gaven aan het geheel. Het is een totaalbeleving!

Coco Loco stond opnieuw garant voor een avond vol sensationele acrobaten en circusartiesten, schitterende dj's en acts, maar vooral spectaculaire shows en veel confetti. De muziek maakte de avond compleet met een mix van sexy R&B tot EDM, deep house en ook techno. Het was dan ook een erg spectaculaire editie. De DJ's van dienst waren La Fuente (Nederland), Vunzige Deuntjes Soundsystem (Nederland), Dimitri Wouters & Thierry Von Der Warth, B-kay, Rewind All Stars (Nederland) en DJ F.R.A.N.K..

Op tafel liggen momenteel al voorstellen waarmee HAP Group het verhaal van Coco Loco volgend jaar Europees wil uitrollen, maar ze blijven vooral ook in Belgie aanwezig. Indien je dit feestje hebt gemist en je kan niet wachten tot volgend jaar, kruis dan alvast 31 oktober 2022 aan in je agenda!


› Gepubliceerd maandag 1 november 2021 om 11:59 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2022
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook