Sterrennieuws
Muziek | Vlaanderen / Nederland

› Susan & Freek lanceren nieuwe single Dromen in Kleur

Vandaag brengen Suzan & Freek hun nieuwe single Dromen In Kleur uit. Het is de titeltrack van hun tweede album, dat verschijnt op 29 oktober. De single Dromen In Kleur is de opvolger van Onderweg Naar Later, waarvoor het duo vorige maand een gouden plaat in ontvangst mocht nemen.

Naast Dromen In Kleur en Onderweg Naar Later staan op het album ook de eerder uitgebrachte, platina singles Weg Van Jou, De Overkant en Goud. Het album Dromen In Kleur is het tweede album van het duo, dat in 2019 hun platina debuutalbum Gedeeld Door Ons uitbracht. Ook het onlangs met een gouden plaat bekroonde Onderweg Naar Later stevent inmiddels af op een platina status. Voor Suzan & Freek zijn het dromen die uitkomen.

Suzan & Freek: "'‘Als je het kunt dromen, kun je het ook doen'. Een tegeltjeswijsheid van jewelste, maar wel één die klopt, als je het ons vraagt. Alles begint namelijk met die ene droom. Het was onze droom om muziek te maken en op te treden voor zalen gevuld met mensen die onze liedjes meezingen. De afgelopen twee jaar hebben we met veel plezier gewerkt aan ons tweede album: Dromen In Kleur. We kunnen dan ook niet wachten om onze nieuwe liedjes met iedereen te delen!"

Suzan & Freek staan op 5 november in Trix, Antwerpen en op 6 november in Het Depot, Leuven. Allebei de shows zijn uitverkocht.


› Gepubliceerd donderdag 14 oktober 2021 om 18:07 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2022
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook