Sterrennieuws
Film | Internationaal

› Nieuwe James Bond-film in de zalen

No Time To Die is de naam van de nieuwste James Bond-film. De succesformule blijft ongewijzigd: het sterke personage van James Bond samen met sterke vrouwenrollen in perfect getimede actiescenes. Op de nieuwste parel was het lang wachten want de premiere werd verschillende keren uitgesteld door de coronapandemie. Opmerkelijk is dat we deze keer een bij wijlen twijfelende James Bond zien die in deze WOKE maatschappij zelfs geïntimideerd wordt door een vrouw.

In No Time To Die is Bond niet langer actief als agent en geniet hij van een rustig leven in Jamaica. Zijn rust is van korte duur wanneer zijn oude vriend Felix Leiter van de CIA om hulp komt vragen. De missie om een ontvoerde wetenschapper te redden blijkt veel verraderlijker te zijn dan verwacht en leidt Bond op het spoor van een mysterieuze schurk, gewapend met gevaarlijke nieuwe technologie.

De release van een nieuwe Bond-film gaat altijd samen met een groot mysterie. Als journalisten moesten we onze gsm zelfs in een verzegeld zakje wegstoppen waardoor niets kon uitlekken voor het publicatie-embargo verstreek. Daniel Craig blijft een sterke James Bond neerzetten. No Time To Die brengt klassieke elementen samen: exotische locaties, achtervolgingen, auto's en motoren, mooie vrouwen en uiteraard heel wat gadgets. De film draait nog altijd op product placement. Heerlijk om te zien!

Het is de laatste film met Daniel Craig in de rol van 007. De huidige James Bond twijfelt regelmatig: hij duikt niet meer in elke film met een andere vrouw in bed. Hij is meer op zoek naar een vaste partner waarmee hij wat kan opbouwen. Hij heeft het niet gemakkelijk want in het begin van de film is de code 007 in handen van een vrouw, een zwarte vrouw nog wel, gespeeld door Lachana Lync. Opmerkelijk in deze WOKE maatschappij.

Er wordt nu al druk gespeculeerd wie de nieuwe Bond zal worden. Er wordt vandaag zelfs gefluisterd dat dit een vrouw zou zijn. Alle gekheid op een stokje: nu is het eerst genieten van deze film. No Time To Die wordt alvast een blockbuster-succes! Ga hem zien in jouw bioscoopzaal!


› Gepubliceerd woensdag 29 september 2021 om 11:05 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2023
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook