Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› Noordteater Antwerpen programmeert dit seizoen veel komedie: BINGO is eerste productie

Sinds 4 september kan je in het Noordteater in Antwerpen gaan kijken naar BINGO! De theatersfeer is helemaal terug, de genieters hebben ook hun weg terug gevonden naar het theater en met deze heerlijke komedie is het opnieuw mogelijk om zorgeloos te lachen. Een dik applaus voor de regie en cast!

BINGO! is een stuk van de hand van Ruud De Ridder en Nicole Laurent. Nu hun 'Echt Antwaarps Teater' gesloten is, blijft het mogelijk om de heerlijke theaterstukken te brengen. Regisseur Nick Delafontaine maakte er een pareltje van. Zelf speelt hij de rol van Pierre. Samen met zijn echtgenote Claire (Rosalie Delforge) schieten ze bijzonder goed op met hun buren. Helaas beslisten zij recent om naar de Provence te verhuizen. Hun huis werd gekocht door een koppel dat hen compleet niet ligt. Ze houden feestjes, hebben een luidruchtige hond Boelie en zijn absoluut ook zelf niet op hun mond gevallen. François oftewel Swa (Hans Claes) en Hilde (Pascale Wauters) zorgen alvast voor een grote verandering de rustige buurt. Hilariteit verzekerd!

Bingo! is een heerlijk komisch theaterstuk waar je echt naar moet gaan kijken. Heb je nog geen tickets? Boek ze dan snel via www.noordteater.be

Noordteater VZW
Sint-Nicolaasplaats 6
2000 Antwerpen
​Tel: 03/231.20.08

De voorstelling loopt nog tot 2 oktober 2021.


› Gepubliceerd zaterdag 11 september 2021 om 18:13 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2021
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook