Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Caberet Magiq opent vanavond deuren van nieuwe locatie met gloednieuwe show 'Chap'O'

Latif Zerouali en Ian Van Hoogendorp staan scherp, de zenuwen staan vandaag gespannen, maar met een goede voorbereiding kan er weinig mislopen. Het was maar liefst 18 maanden wachten op de première van hun nieuwe cabaretshow, deze keer op een nieuwe locatie: het Koning Albertplein in Hamme.

De deuren van het cabaret aan de Noordstraat zijn definitief gesloten, maar nu is het eindelijk tijd om de nieuwe zaak te openen. Door Corona was het er even op wachten, maar het duo is nu helemaal klaar voor de premiere van hun jubileumshow. De nieuwe locatie biedt heel wat nieuwe mogelijkheden en werd helemaal tot in de puntjes afgewerkt. Naast de foyer Café Paris waar vroege bezoekers al wat kunnen drinken, is er een prachtige, fonkelende cabaretzaak uitgerust met tafeltjes en lampjes erop. Latif (28) en Ian (26) toverden een vroegere kringloopwinkel om tot een cabaret met Parijse Lido-allure, glitter en glamour waar ze tot 170 gasten kunnen verwelkomen. "Parijs was nog nooit zo dichtbij," vertelt Latif Zerouali aan Sterrennieuws. "Midden in Vlaanderen brengen we een uniek concept. Je kan een hele avond genieten en eventjes wegdromen en zowaar vergeten dat je maar in Hamme bent."

Vanavond gaat de nieuwe cabaretshow 'Chap'O' is premiere. Spannend! Voor een show met driegangenmaaltijd betaal je zo'n 100 euro en er zijn verschillende formules mogelijk. "Je kan naar hier komen voor de ultieme beleving," zegt Latif Zerouali. “De show 'Chap'O' is gloednieuw en heeft nog niemand gezien en het zal vuurwerk geven. We laten zelfs een trein op het podium rijden," vertelt Ian Van Hoogendorp. "Dat zal vuurwerk geven. We beloven opnieuw prachtige kostuums en een show vol magie, showgirls, internationale acts en livezang." Uiteraard kan de French Cancan in 'Chap'O' niet ontbreken.

Ga de show ontdekken en boek snel je tickets via www.cabaretmagiq.be
Cabaret Magiq, Koning Albertplein 13A in Hamme. Telefoon: 052/51.73.46


› Gepubliceerd zaterdag 11 september 2021 om 09:34 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2021
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook