Sterrennieuws
Festival | Vlaanderen

› Factory of Sweetness was het feest van de glimlach

Factory of Sweetness was gedurende drie dagen het feest van de glimlach! Als er 1 beeld is dat de drie dagen festival aan de Tiense Suikerraffinaderij typeert, dan is dat zeker de lachende gezichten wanneer men na de toegangscontrole het mondmasker mocht afzetten.

Het voelde aan als een bevrijding, en tegelijk ook weer heel vertrouwd. Drie dagen feesten zoals we dat meer dan 1,5 jaar geleden gewoon waren. Met heel wat elektrobeats op vrijdag, de beste populaire artiesten van Vlaanderen op zaterdag, en het betere gitaarwerk op zondag.

Hoofdact was misschien wel de zon die gedurende drie dagen voor een zomergevoel zorgde. En uiteraard de circa 10.000 bezoekers die duidelijk last hadden van dat andere virus: Knaldrang!

Factory of Sweetness was dan wel het kleine broertje van Suikerrock, het deed smaken naar meer en naar een nieuwe editie van Suikerrock. Die komt er ook in 2022, van 28 juli tot en met 31 juli. Meer informatie volgt in de komende weken.

"Ondertussen blijven we nog even met die glimlach op ons gezicht, want we vierden gedurende drie dagen als het ware het feest van de bevrijding," zegt organisator Walter Kestens aan Sterrennieuws.


› Gepubliceerd maandag 6 september 2021 om 22:02 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook