Sterrennieuws
Muziek | Vlaanderen

› Wat hebben Top Pops en Loes Van den Heuvel gemeen? Nieuwe single Top Pops heet Mama Maria

Mama Maria staat voor 'Oma' in Italie en dat is ook het land waar de dames van Top Pops hun nieuwste single 'MAMA MARIA' van ontleend hebben. 'Ricchi et Poveri' had er in 1982 een internationale hit mee.

Kijken


Voor hun nieuwe clip ging Top Pops op zoek naar een bekende Vlaamse, hippe oma en wie zou dat beter kunnen vertolken dan Loes Van den Heuvel, ons allen bekend van F.C. De Kampioenen. Loes werd gevraagd om mee te spelen in de videoclip. Zij vond het een prachtig idee en was meteen gewonnen om die rol op zich te nemen. De clip werd opgenomen in Bobbejaanland waar de vier dames op zoek gaan naar hun hippe oma. Na heel wat avonturen vinden ze haar via een 'Wanted' poster waarna de exentrieke oma met Top Pops meezingt en danst tijdens een optreden op het podium in Bobbejaanland.

Top Pops en het management houden eraan om de familie Schoepen en Bobbejaan Legacy te bedanken voor hun fijne medewerking en het mogen gebruiken van de legendarische Bobbejaan-mobiel.

Tevens heten Ine, Teresa en Kim de gloednieuwe Top Pops dame, Ineke Schonkeren, welkom in het Top Pops-team!


› Gepubliceerd dinsdag 24 augustus 2021 om 14:24 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2022
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook