Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› EWT-Theater kondigt komedie WIJ SAMEN aan vanaf 24 september

Het EWT-Theater in Deurne is klaar voor het nieuwe theaterseizoen en kondigt de première aan van de diepmenselijke komedie 'WIJ SAMEN'. Het EWT-Theater heeft voor ieders veiligheid en gezondheid, geïnvesteerd in een hoogwaardig luchtzuiveringssysteem, zowel in de bar als in het theatercafé, en ontvangt het publiek terug voor een spetterend seizoen. Alleen bij verplaatsingen in het theatercafé is het dragen van een mondmasker verplicht.

'Wij Samen' ging de eerste keer in première in 1999 en blijft na 4 hernemingen de meest succesvolle EWT-productie van de laatste 40 jaar. Op vraag van het publiek brengen we nu een vernieuwde versie met Thomas Van Goethem (#LikeMe, Musical, ...) en Frank De Kaey in de hoofdrollen. Ook in 2021 blijft de thematiek van deze komedie spijtig genoeg nog brandend actueel.

Synopsis

Weduwnaar Henri woont samen met zijn zoon Freddy als de beste vrienden op aarde. Dat Freddy gay is, is het laatste van zijn zorgen. Het geluk van zijn zoon is het enige dat telt. Als Freddy een nieuw vriendje mee naar huis brengt en Henri zelf ook eindelijk terug een afspraak heeft met een dame, blijkt dat de buitenwereld het veel moeilijker heeft met de openheid tussen vader en zoon dan zijzelf ooit konden vermoeden.

De film 'The Sum of Us', gebaseerd op deze Australische komedie, betekende de internationale doorbraak voor Russel Crowe.

Credits

WIJ SAMEN van David Stevens
Originele regie: Denise Daems+, coaching: Theo van Baarle
met Thomas Van Goethem, Frank De Kaey, Frédéric Célini en Annik Pauwels

Van 24 september t/m 24 oktober 2021, telkens op donderdag, vrijdag, zaterdag om 20u15 en zondag om 15u. Extra maandagvoorstelling op 18 oktober om 20u15

Tickets via www.ewt.be


› Gepubliceerd maandag 23 augustus 2021 om 18:12 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2021
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook