Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› Play5 brengt vanaf morgen het nieuwe The L Word: Generation Q

The L Word is terug van weggeweest. Vanaf morgen kan je genieten van The L Word: Generation Q en een nieuw seizoen van de spannende, avontuurlijke serie Manifest.

De baanbrekende dramaserie The L Word zorgde voor een revolutie. Tien jaar na het einde van de originele serie The L Word keren we terug naar Los Angeles en volgen we het wel en wee van Shane (Katherine Moenning), Bette (Jennifer Beals) en Alice (Leisha Hailey). In The L Word: Generation Q volgen we naast de oorspronkelijke cast ook het leven, de liefde, de tegenslagen en het succes in LA van een nieuwe generatie LGBTQIA-ers.

Bette heeft haar zinnen gezet op het burgemeesterschap in Los Angeles en heeft haar handen vol met tienerdochter Angie. Shane keert terug naar de stad na enkele tegenslagen. En Alice leert co-ouderschap te combineren met haar verloofde en het groeiende succes van haar talkshow. De serie brengt ook nieuwe gezichten met zich mee: we worden geïntroduceerd aan het lesbische koppel Sophie en Dani en hun twee vrienden Finley en Micah.

The L Word: Generation Q, vanaf 25 augustus om 22u20 op Play5

Vanaf morgen kan je op Play5 ook genieten van dubbele afleveringen van het derde seizoen van Manifest

In de voorbije seizoen zag je hoe Montego Air vlucht 828 veilig is geland na een nogal turbulent verlopen routinevlucht. Nadat ze werden dood gewaand keren de passagiers van Vlucht 828 terug naar de echte wereld, waar ze merken dat er vijf jaar voorbij is gegaan. Ondertussen horen de passagiers gidsende stemmen en hebben ze mysterieuze visioenen.

Komt de waarheid van vlucht 828 in dit nieuwe seizoen eindelijk boven water?

Manifest, vanaf 25 augustus vanaf 20u30 met dubbele afleveringen op Play5


› Gepubliceerd dinsdag 24 augustus 2021 om 18:09 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2022
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook