Sterrennieuws
Musical | Vlaanderen

› Musical MAMMA MIA! laat energie van het podium spatten

De musical MAMMA MIA! van Deep Bridge is opnieuw van start gegaan en dat is voor de musicalfans, maar ook voor velen die werken in de theater- en concertwereld een hele opluchting. Officieel is het de langslopende musical in Vlaanderen, weliswaar onderbroken door een stop omwille van een venijnig virus. MAMMA MIA! is een groot muzikaal feest met de grootste hits van ABBA gebracht binnen een heerlijke romantische komedie. Regisseur Stany Crets speelt deze keer zelf mee en zorgt op zijn manier voor een extra humorlaag. "We staan nu al zestien maanden achter een doek. Daarom zijn we benieuwd of er publiek in de zaal zit," grapt Stany bij aanvang waarna gejoel en applaus van het publiek losbarst.

Als we de musical willen samenvatten dan zijn de woorden bruisend en energie absoluut geschikt. De hoofdrollen worden gespeeld door Ann Van den Broeck (Donna), Tinne Oltmans (Sophie), Evi Hanssen (Tanya), Ilse La Monaca (Rosie), Johan Terryn (Sam), Govert Deploige (Harry) en Stany Crets (Bill) aangevuld met een schitterend ensemble. Nieuw in de cast is Matthew Michel die aan de cast werd toegevoegd als de nieuwe Sky.

Het is genieten van alle ABBA hits in een coronaproof kader. De beleving van het spektakel is ietwat anders dan voordien. Een glas drinken kan bijvoorbeeld niet meer in de Antwerpse Stadsschouwburg en je moet de looplijnen volgen. Daarnaast blijft ook het mondmasker aan. Maar we zijn erg blij dat producties van dergelijke grootte terug hun weg naar het publiek mogen vinden.

De musical MAMMA MIA! kan je bekijken op verschillende locaties in Vlaanderen. MAMMA MIA! loopt nog tot en met 12 september in Stadsschouwburg Antwerpen en Ethias Theater Hasselt. Alle data, tickets en info kan je vinden op https://deepbridge.be/shows/mammamia/


› Gepubliceerd zondag 1 augustus 2021 om 22:57 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2021
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook