Sterrennieuws
Festival | Vlaanderen

› Two Days of Rock Herk maakt full line-up bekend voor 10 en 11 september 2021

Eerder werden reeds 4 namen gelost voor Two Days of Rock Herk, het alternatief voor Rock Herk op vrijdag 10 & zaterdag 11 september. Rekening houdend met de coronamaatregelen wordt het bezoekersaantal door twee gedeeld en wordt er uitzonderlijk gewerkt met dagtickets. Ondanks dat het gaat om een festival op halve capaciteit pakt de organisatie uit met een bijzonder straffe affiche.

Op vrijdag 10 september werd eerder Goose als headliner gelost. Daar worden nu heel wat Belgische toppers aan toegevoegd in de vorm van Zwangere Guy, Black Box Revelation en Whispering Sons. Techno act Joyhauser mag de eerste festivaldag afsluiten. Het hoofdpodium wordt verder compleet gemaakt door winnaar van De Nieuwe Lichting Kids With Buns en Jack Vamp and The Castle Of Creep. Op het tweede podium oftewel Street krijgt The Guru Guru het gezelschap van Willy Organ, La Jungle, Goeie Jongens en Pink Room.

Op zaterdag 11 september mag het festival een internationale topper verwelkomen. De Engelse band White Lies zal die dag headlinen samen met Arsenal. Ook daar zijn er heel veel meer Belgische namen met Sylvie Kreusch, Stake en De Nieuwe Lichting winnaar The Haunted Youth. Aufhebung mag de Main Stage openen en dansend afsluiten doen we met Niels Kenis en Ruben VSB, samen De Serre Soundsystem. Meer namen voor de Street zijn Doodseskader, Heisa, Blossom, Walfang en Hoffman.

Two Days of Rock Herk zal enkel toegankelijk zijn met een COVID SAFE TICKET. Dat krijg je in 1 van de volgende situaties:
je bent in het bezit van een vaccinatiecertificaat: je bent meer dan 2 weken volledig ingeent
je hebt een herstelcertificaat van minder dan 6 maanden
je hebt een PCR-test laten afnemen, met een negatief resultaat: geldigheid = dag van de test plus 2 dagen
je hebt een snelle antigeentest laten afnemen door medisch geschoold personeel, met een negatief resultaat: geldigheid = dag van test plus 1 dag
Iedereen ouder dan 12 jaar (geboortejaar 2009) kan een CST aanvragen. Kinderen jonger dan 12 mogen zonder bijkomende controle het evenement betreden.

Tickethouders mogen binnen enkele weken een mail verwachten met alle nodige info omtrent het Covid Safe Ticket. In afwachting is deze alvast terug te vinden via de website van de Vlaamse Overheid.

Tickets voor Two Days of Rock Herk zijn online te verkrijgen via www.rockherk.be. Festivalgangers met een ticket voor de geannuleerde editie van Rock Herk op 16 & 17 juli en ook crowdfunders mochten eerder een mail ontvangen omtrent de praktische afhandeling.

Opgelet! Rock Herk is steevast uitverkocht ruim voor de start van het festival. Gezien de beperkte capaciteit is er een kans dat dit voor Two Days of Rock Herk niet anders gaat zijn. Momenteel is reeds 50% van de tickets de deur uit, dus festivalbezoekers die snel beslissen zijn bijgevolg meteen zeker van een gegarandeerde toegang tot het festivalterrein.

Two Days of Rock Herk vindt plaats op 10 & 11 september 2021 aan de sportterreinen Harlaz-Olmenhof in Herk-de-Stad.


› Gepubliceerd woensdag 11 augustus 2021 om 11:15 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2022
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook