Sterrennieuws
Muziek | Vlaanderen

› DJ Licious stelt akoestische versie van zijn hit Hope voor

Het is tot nu toe een waanzinnige zomer geweest voor 1 van Belgie's populairste house DJ's. DJ Licious domineert momenteel de hitlijsten en de ether met zijn single 'Hope'. Een nummer met een positieve boodschap in deze uitdagende tijden; iets waar iedereen zich aan vast probeert te klampen. Het nummer is een samenwerking met de New Yorkse singer/songwriter Armen Paul.

"Hoop, het enige waar iedereen zich aan vastklampt in deze gekke tijden. Met dit nummer proberen we positiviteit te verspreiden, het verwarmt je hart, tilt je hoofd omhoog."

Het nummer heeft tot nu toe al meer dan 2,5 miljoen streams verzameld en piekte in de Ultratop's Official Charts op 13. Terwijl hij volop werkt aan een opvolger dropt hij nu een prachtige, betoverende akoestische versie van 'Hope', die een must hear is voor al diegenen die de voorkeur geven aan een meer chille, laidback benadering.

De Antwerpse DJ, die gewend is om mainstage na mainstage te spelen, speelde zijn laatste show tijdens nieuwjaarsavond op een desolaat Antwerps treinstation en hoopt dat zijn muziek mensen snel weer bij elkaar zal brengen. DJ Licious is vooral bekend van hits zoals als 'I Hear You Calling', 'I Can't Stop' en 'I'll Be Alright', terwijl hij ook epische remixen afleverde voor o.a. Avicii & Rita Ora, Kungs, Deorro en Lost Frequencies.

Hij mocht de akoestische versie van zijn hitsingle gisteren samen met Armen Paul voorstellen bij het Q Beach House in Oostende.


› Gepubliceerd maandag 19 juli 2021 om 11:35 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2021
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook