Sterrennieuws
Muziek | Vlaanderen

› O S K I lost video voor nieuwe single Falling

O S K I is de jongste toevoeging aan het Sony Music roster en bereidt zich momenteel voor op de release van zijn debuutproject met de release van zijn nieuwe single 'Falling'.

Kijken


In de dromerige zomerhit, bespreekt O S K I de verschillende emoties die je voelt in de eerste fase van verliefdheid; van de kleurrijke vlinders in je buik tot de onzekerheden en angst om gekwetst te worden. Het contrast tussen de twee tegenovergestelde emoties wordt weerspiegelt in een aanstekelijk, jazzy refrein en door electropop geïnspireerde strofen.

Een vleugje 80’s synthpop elementen ronden het geheel af en maken van 'Falling' een nummer waar iedereen op zal dansen in een zomer waar we onze vrijheid herontdekken.

De mix voor zijn debuut bij Sony Music werd voorzien door de legendarische Miles Walker (U2, Beyonce, Coldplay, Rihanna). Het startschot voor een (inter)nationale carrière is bij deze helemaal gegeven.


› Gepubliceerd dinsdag 20 juli 2021 om 17:44 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2021
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook