Sterrennieuws
Evenement | Brussel

› Aftellen naar de eerste editie van Arena5 op donderdag 22 juli

Op donderdag 22 juli opent Arena5 voor het eerst de deuren. Niemand minder dan 'Grande Dame' Veronique Sanson geeft er de aftrap. Tussen de statige Tentoonstellingspaleizen, met zicht op het Atomium en de Brusselse skyline nodigen we iedereen uit om de herwonnen muzikale vrijheid te vieren. Arena5 verwelkomt ondertussen meer dan 20 artiesten. Het programma kleurt heel divers: van pop, over wereldmuziek tot techno en zelfs rap. Op naar een zomer lang live genieten van muziek!

Op de Heizelvlakte, midden in het kloppende hart van de eventsector, bouwen Greenhouse Talent, Les Ardentes en Brussels Expo een flexibele en state of the art infrastructuur tijdens de zomermaanden. Beide partners zetten hun jarenlange expertise in om een imposant podium in openlucht op te trekken met aandacht voor het beste geluid en zicht. De prachtige architectuur van de Tentoonstellingspaleizen in art-deco, het zicht op Paleis 5 en het Atomium dragen bij tot een optimale en unieke cultuurbeleving.

Naast de concerten geprogrammeerd door Brussels Expo, Greenhouse Talent en Les Ardentes wil de organisatie ook samenwerken met andere Brusselse en Belgische partners, collectieven en spelers in de event- en muzieksector. De coproducties hebben als troef dat de gekozen partners het aanbod van Arena5 nog meer diversifieren mede dankzij hun eigenheid, expertise en publiek. Voor de eerste editie werkt Arena5 samen met: 'Hangar' voor o.a. Amelie Lens en 'Back in the Dayz' en 'FCKNYE' voor hiphop en electro.

De eerste namen op Arena5

De maand juli kleurt Frans met Véronique Sanson (22/07), Marc Lavoine (25/07), Feu! Chatterton (28/07), Ibrahim Maalouf (29/07) en Philippe Katerine (30/07). Ontdek hier het volledige programma: https://www.arena5.be/programma


› Gepubliceerd woensdag 21 juli 2021 om 16:43 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2021
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook