Sterrennieuws
Film | Vlaanderen

› Een familiefilm-marathon voor deze zomer 2021

Terwijl de vrolijke konijntjes van PIETER KONIJN 2: STAD OP STELTEN de Belgische bioscopen al vermaken, komt deze woensdag 7 juli CROODS 2: EEN NIEUW BEGIN uit en wordt een prachtige marathon van familiefilms voor deze zomer 2021 voortgezet.

Hieronder vindt u de informatie over onze vijf films die deze grote vakantie zullen animeren, voor het plezier van jong en oud:

1. PIETER KONIJN 2: STAD OP STELTEN - nu in de bioscoop
2. DE CROODS 2: EEN NIEUW BEGIN - nu in de bioscoop
3. DE BOSS BABY: FAMILIEZAKEN - 21 juli 2021
4. SPIRIT ONGETEMD - 4 augustus 2021
5. PAW PATROL: DE FILM - 11 augustus 2021

PIETER KONIJN 2: STAD OP STELTEN

Release datum: nu in de bioscoop

Regisseur
Will Gluck

Scenaristen
Will Gluck en Patrick Burleigh

Gebaseerd op de personages en het boek 'Peter Rabbit' van Beatrix Potter

Producers
Will Gluck, Zareh Nalbandian, Catherine Bishop en Jodi Hildebrand

Met de Vlaamse stemmen van o.a. Sven De Ridder, Bill Barberis, Jens Dendoncker, Evelien Bosmans

SYNOPSIS
Bea, Thomas en de konijntjes hebben vrede gesloten als gezin, maar ondanks zijn inspanningen lijkt Pieter zijn ondeugende reputatie niet van zich af te kunnen schudden. Als hij zich buiten de tuin begeeft, bevindt Pieter zich al snel in de ruige achterwijken van de stad, waar zijn kattenkwaad wel erg gewaardeerd wordt.

Maar wanneer zijn donzige familie in gevaar wordt gebracht, moet Pieter uitzoeken wat voor soort konijn hij wil zijn.

DE CROODS 2: EEN NIEUW BEGIN

Release datum: 7 juli 2021

Regisseur
Joel Crawford

Vlaamse stemmencast (o.a.)
Geert Van Rampelberg,
Wouter Hendrickx,
Maaike Neuville,
Charlotte Vandermeersch,
Nicolas Caeyers,
Karin Jacobs,
Tom Van Dyck,
Britt Van Der Borght,
Sarah Mouhamou,
Govert Deploige,
Pixie De Winter,
Lars Poelmans

SYNOPSIS
De Croods hebben de nodige gevaren en rampen overleefd, niet alleen gevaarlijke prehistorische dieren, maar ook het vriendje van hun dochter. Nu krijgen ze een compleet andere uitdaging die hun levens op z’n kop zet. In hun zoektocht naar een nieuwe woonplek stuiten ze op een idyllisch, door muren omringd paradijs. Ze denken dat ze hier alles hebben om goed te kunnen leven, maar komen dan tot de ontdekking dat er al een andere familie leeft: de Betermans.

Met hun luxe boomhut, geweldige uitvindingen en geavanceerde systemen om verse producten te verbouwen, zijn ze een stuk verder in de evolutie dan de Croods. Wanneer ze de Croods vragen om als eerste gasten in hun weelderige onderkomen te verblijven, ontstaan er al snel irritaties tussen de twee families, die bijna escaleren.

Dan dreigt er een nieuw gevaar en moeten de families hun onenigheden laten varen, hun krachten bundelen en hun veilige wereld binnen de muren verlaten om samen op avontuur te gaan.

DE BOSS BABY: FAMILIEZAKEN

Release datum: 21 juli 2021

Regisseur
Tom McGrath

Producer
Jeff Hermann

Met de Vlaamse stemmen van (o.a.)
Bart Hollanders, Tom Van Bauwel, Peter Van den Begin, Emilie De Roo, Pixie De Winter, Hilde De Baerdemaker, Geert Van Rampelberg, Maaike Cafmeyer, Lucas Van den Eynde, Henri Medard Nlandu, Renée Van Riet

SYNOPSIS
In het vervolg op DreamWorks Animation's Oscar®-genomineerde blockbuster komedie zijn de Templeton broers Tim en zijn Boss Baby broertje Ted volwassen geworden en uit elkaar gegroeid. Tim is nu een getrouwde huisvader, Ted is de directeur van een bedrijf. Maar een nieuwe boss baby met een vooruitstrevende aanpak en een positieve attitude staat op het punt om ze weer bij elkaar te brengen ... en een nieuw familiebedrijf te inspireren.

Tim en zijn vrouw, Carol, de kostwinnaar van de familie, wonen in de buitenwijken met hun superslimme 7-jarige dochter Tabitha, en schattige nieuwe baby Tina. Tabitha, die de beste van haar klas is in het prestigieuze Acorn Center voor gevorderde kinderen, idoliseert haar oom Ted en wil net als hij worden, maar Tim, die nog steeds in contact staat met zijn overactieve jeugdige verbeelding, maakt zich zorgen dat ze te hard werkt en een normale jeugd misloopt.

Wanneer baby Tina onthult dat ze een top geheim agente is voor BabyCorp op een missie om de duistere geheimen achter Tabitha's school en zijn mysterieuze stichter, Dr. Edwin Armstrong te onthullen, zal het de Templeton broers op onverwachte manieren herenigen, hen leiden om de betekenis van familie te herwaarderen en te leren wat echt belangrijk is in het leven.

SPIRIT ONGETEMD

Release datum: 4 augustus 2021

Regisseur
Elaine Bogan

Producer
Karen Foster

Originele stemmencast
Isabela Merced,
Julianne Moore,
Jake Gyllenhaal,
Marsai Martin,
Mckenna Grace,
Walton Goggins,
Andre Braugher,
Eiza González

SYNOPSIS
Een episch avontuur over een eigenzinnig meisje dat op zoek is naar een plek waar ze thuishoort en die een zielsverwant ontdekt wanneer haar pad kruist met dat van een wild paard.

Spirit Ongetemd is het volgende hoofdstuk in het populaire verhaal van DreamWorks Animation. Lucky Prescott heeft haar overleden moeder, Milagro Navarro nooit echt gekend. Zij was een onbevreesde stuntartieste te paard en kwam uit Miradero, een klein stadje aan de rand van de uitgestrekte grens. Net als haar moeder is Lucky geen fan van regels en beperkingen, wat haar tante Cora heel wat zorgen baart. Lucky is opgegroeid in een stad aan de oostkust onder het toeziend oog van Cora, maar wanneer Lucky haar eigen geluk beproeft met een te groot aantal riskante escapades, zet Cora de boel op stelten en verhuizen ze terug naar Lucky's vader Jim, in Miradero.

Lucky is absoluut niet onder de indruk van het saaie stadje. Ze verandert van gedachten als ze Spirit ontmoet, een wilde Mustang die haar onafhankelijkheidsdrang deelt, en raakt bevriend met twee lokale paardrijdsters, Abigail Stone en Pru Granger. Pru's vader, staleigenaar van Al Granger, is de beste vriend van Lucky's vader. Wanneer een harteloze paardendrijver en zijn team van plan zijn om Spirit en zijn kudde te vangen en te veilen voor een leven van gevangenschap en dwangarbeid, schakelt Lucky haar nieuwe vrienden in en begint dapper aan het avontuur van haar leven om het paard te redden dat haar vrijheid en een levensdoel heeft gegeven en tevens ook Lucky heeft geholpen om verbintenis te voelen met haar moeders nalatenschap en Mexicaanse erfenis.

PAW PATROL: DE FILM

Release datum: 11 augustus 2021

Regisseur
Cal Brunker

Scénaristen
Billy Frolick, Cal Brunker en Bob Barlen

Een verhaal van
Billy Frolick

Gebaseerd op de televisieserie van
Keith Chapman

Producers
Jennifer Dodge, Ronnen Harary, Adam Beder en Peter Schlessel

SYNOPSIS
De PAW Patrol is goed op dreef! Wanneer hun grootste rivaal, Humdinger, burgemeester wordt van het nabijgelegen Adventure City en een ravage aanricht, schakelen Ryder en iedereens favoriete heldhaftige pups in de hoogste versnelling om de uitdaging aan te gaan. Terwijl één pup zijn verleden onder ogen moet zien in Adventure City, krijgt het team hulp van een nieuwe bondgenoot, de slimme teckel Liberty. Samen, gewapend met spannende nieuwe gadgets en uitrusting, vecht de PAW Patrol om de inwoners van Adventure City te redden!


› Gepubliceerd woensdag 7 juli 2021 om 19:19 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2022
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook