Sterrennieuws
Muziek | Vlaanderen

› Milo Meskens speelt op hoofdpodium Pukkelpop en lost remix

Gisteren werd bekend gemaakt dat Milo Meskens mag aantreden op het hoofdpodium van Pukkelpop. Op zaterdag 21 augustus zal hij er zijn tot op heden grootste show spelen!

Na de geslaagde rentree met single 'Fool', waarin Milo Meskens zich profileerde als volleerde gitaarvirtuoos naast zanger en schrijver van met goud en platina bekroonde oorwurmen (Here With Me, New Beginning, Ordinary,...), is er zijn tweede, catchy & melodieuze song 'Daddy Issues' die flink gesmaakt wordt door alle Vlaamse hitradio's.

Een paar weken terug trakteerde Milo zijn fans op een live sessie van Daddy Issues die hij opnam in de Gentse Minardschouwburg.

Vandaag verschijnt de remix van het nummer. Kid Noize is de man die 'Daddy Issues' onder handen neemt: een Belgische DJ, componist, muzikant en producer, die met zijn electrosynthpop reeds in het voorprogramma van o.a. Stromae, Faithless, Die Antwoord en The Prodigy belandde, mocht aantreden op Tomorrowland, de Brusselse Ancienne Belgique al twee keer uitverkocht en even vaak winnaar werd van de "D6Bel Hit van het jaar" (de tegenhanger van de MIA's aan de overkant van de taalgrens). Zijn laatste single 'Blow It Up' was terecht 1 van de best gedraaide radionummers van 2020.


› Gepubliceerd vrijdag 2 juli 2021 om 12:10 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2021
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook