Sterrennieuws
Internet | Vlaanderen

› Kat Kerkhofs' vlog is een groot succes: Katje voor de Sfeer werd al meer dan een miljoen keer bekeken

De EK-koorts is duidelijk ook voelbaar op GoPlay.be, want de nieuwe vlog van Kat Kerkhofs doet het - net als ons nationale elftal - uitstekend. In totaal staat de teller voor Katje voor de Sfeer ondertussen al op 1.097.414 views. Kat nam de online kijkers onder andere al mee naar alle wedstrijden, vermomde zich als Russische journaliste tijdens de persconferentie van haar man Dries, beleefde samen met Pedro Elias een weekendje vol wodka en voetbal in Sint-Petersburg, schreef samen met Bart Peeters een supporterslied voor Dries en vierde haar 6e huwelijksverjaardag in het stadion.

Vanavond, op vrijdag 2 juli, treffen Dries en co Italie in de Allianz Arena in Munchen en ook Kat zal daar naar goede gewoonte aanwezig zijn. Een nieuwe vlog van Katje voor de sfeer staat ondertussen ook klaar op GoPlay.be. Daarin trekt Kat naar Napels om de Italianen te bekeren tot Belgische supporters. Kan Belgie doorstoten naar de halve finale van het Europees Kampioenschap?

› Gepubliceerd vrijdag 2 juli 2021 om 11:08 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Internet

zondag 1 januari 2023 om 00:00 uur

› Een gelukkig 2023 gewenst!

zaterdag 17 april 2021 om 18:46 uur

› Eerste livestreamconcert voor Natural Born Deejays


Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook