Sterrennieuws
Film | Vlaanderen

› De Croods 2: Een Nieuw Begin komt naar het Museum voor Natuurwetenschappen

De Croods 2: Een Nieuw Begin komt volgende week uit, op 7 juli, en voor deze gelegenheid hebben het Museum voor Natuurwetenschappen en Universal Pictures Belgium de handen in elkaar geslagen om een nieuw Crooods-parcours te openen!

Kijken


De film is gebaseerd op verschillende historische aspecten van de evolutie van mens en dieren, al mag dit in deze knotsgekke animatiefilm uiteraard met een korreltje zout genomen worden. Om een onderscheid te maken tussen fictie en de echte geschiedenis van de mens (en de dieren), heeft het Museum voor Natuurwetenschappen een prachtige rondleiding ontwikkeld om fictie en werkelijkheid met elkaar te confronteren.

Op het programma staat, vanaf 7 juli, een inleidende reis van meer dan 45 minuten door de zalen van het museum:
1. Galerij van de Evolutie
2. Levende Planeet
3. Galerij van de Mens - Onze evolutie

SYNOPSIS

De Croods hebben de nodige gevaren en rampen overleefd, niet alleen gevaarlijke prehistorische dieren, maar ook het vriendje van hun dochter. Nu krijgen ze een compleet andere uitdaging die hun levens op zijn kop zet. In hun zoektocht naar een nieuwe woonplek stuiten ze op een idyllisch, door muren omringd paradijs. Ze denken dat ze hier alles hebben om goed te kunnen leven, maar komen dan tot de ontdekking dat er al een andere familie leeft: de Betermans.

Met hun luxe boomhut, geweldige uitvindingen en geavanceerde systemen om verse producten te verbouwen, zijn ze een stuk verder in de evolutie dan de Croods. Wanneer ze de Croods vragen om als eerste gasten in hun weelderige onderkomen te verblijven, ontstaan er al snel irritaties tussen de twee families, die bijna escaleren.

Dan dreigt er een nieuw gevaar en moeten de families hun onenigheden laten varen, hun krachten bundelen en hun veilige wereld binnen de muren verlaten om samen op avontuur te gaan.


› Gepubliceerd vrijdag 2 juli 2021 om 18:52 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2022
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook