Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Extra concert van Het Schlagerfestival Zomereditie in Proximus Pop-Up Arena In Middelkerke

Het gaat hard in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Het enige echte Schlagerfestival (het jaarlijkse muziekfeest in de Ethias Arena in Hasselt) kondigde er enige tijd geleden een zomereditie aan op zaterdag 17 juli. Het aanbod van die unieke Schlagerfestivalsfeer in een context van zee, zomer en zon blijkt aan te slaan. Het bordje 'uitverkocht' werd immers recent uitgehangen. Maar de vraag naar tickets blijft groot, evenals de wens van de deelnemende artiesten om zich eindelijk nog eens helemaal op een podium te kunnen geven. Nu de overheid het licht op groen zette, ligt de weg naar een veilige concertbeleving immers helemaal open.

Daarom beslisten de organisatoren om een extra concert toe te voegen. Ook op vrijdag 16 juli zal Kurt Rogiers in zijn eigen stijl deze wervelende show presenteren, met live optredens van Willy Sommers, Bart Kaell, De Romeo's, Yves Segers, Steve Tielens, Gene Thomas, Matthias Lens, Lindsay en Swoop.

De onnavolgbare sfeer van het festival zal, ondanks een aantal corona beperkingen (er worden enkel zitplaatsen aangeboden en elke bestelling wordt gescheiden door een lege stoel), het publiek zoals steeds overweldigen. Licht, geluid, video, een uitstekende live band én het aanstekelijk enthousiasme van het publiek verheffen elk schlagerconcert tot een unieke beleving.

De muziekfan, die het al bijna anderhalf jaar zonder concerten moet doen, is duidelijk klaar om zich onder te dompelen in de top van het Nederlandstalige levenslied.

Tickets zijn vanaf nu beschikbaar via www.schlagerfestival.be of www.teleticketservice.com en kosten 35, 40 of 45 euro. Alle informatie omtrent de Proximus Pop-Up Arena is terug te vinden op www.proximuspopuparena.be.


› Gepubliceerd vrijdag 11 juni 2021 om 12:26 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2022
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook