Sterrennieuws
Festival | Vlaanderen

› Werchter Parklife: een straffe reeks concerten in het Festivalpark

Daar is de zon. De weg naar betere tijden is ingeslagen. Vanaf 1 juli keert de livemuziek terug naar het Festivalpark in Werchter. Een maand lang, vier dagen per week brengt WERCHTER PARKLIFE de beste concerten. Een tijdelijke openluchtarena wordt binnenkort opgebouwd in het Festivalpark. Per show kunnen tot 2.500 fans er coronaveilig genieten van hun favoriete artiesten. Samen genieten. Samen zingen. Samen dansen. Samen zijn. Niks zo mooi om dat in het Festivalpark van Werchter te doen, daar waar muziekfans thuis zijn.

Nu al bevestigd voor WERCHTER PARKLIFE zijn Balthazar (1 juli), Goose (2 juli), Arsenal en Tin Fingers (3 juli), Lil Kleine en Ronnie Flex & The Fam (4 juli, namiddag), Black Box Revelation en Equal Idiots (4 juli, avond). De ticketverkoop voor de concerten start op dinsdag 18 mei om 10u via ticketmaster.be.

WERCHTER PARKLIFE start - toch wel symbolisch - op donderdag 1 juli. De openluchtarena is open tot zondag 1 augustus. Op donderdag en vrijdag is er steeds een avondconcert. Op zaterdag en zondag zijn er middag- en avondshows. De bezoekers worden in bubbel verwacht. Tickets voor de concerten worden uitsluitend in pakket, per gezelschap van 4 personen verkocht. De setting is klein naar Werchterse normen. Tot 2.500 fans zijn welkom per concert. De bubbels van vier krijgen een eigen plek in de halvemaanvormige arena bestaande uit een parterre en tribune. Gegarandeerd goed zicht, gegarandeerd gezellig, ook met inachtneming van de coronamaatregelen. Dranken en een selectie fijne catering worden contactloos besteld en aan tafel geserveerd. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor wel 625 veilige bubbelfeestjes per concert. Wij hebben er nu al zin in!

Een overzicht van de reeds bevestigde concerten:

Donderdag 1 juli (avond): Balthazar
Vrijdag 2 juli (avond): Goose
Zaterdag 3 juli (avond): Arsenal, support: Tin Fingers
Zondag 4 juli (namiddag): Lil Kleine + Ronnie Flex & The Fam
Zondag 4 juli (avond): Black Box Revelation + Equal Idiots

De ticketverkoop voor de WERCHTER PARKLIFE concerten start op dinsdag 18 mei om 10u via ticketmaster.be. Tickets worden uitsluitend in pakket, zijnde 4 tickets + parkingticket, verkocht.

Meer concerten worden snel aangekondigd. Weet meer via werchterparklife.be.


› Gepubliceerd donderdag 13 mei 2021 om 01:09 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2022
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook