Sterrennieuws
Festival | Brussel

› Annulatie van het Brussels Summer Festival editie 2021

Vandaag werd door het overlegcomite aangekondigd dat ze groen licht gegeven voor de heropstart van de culturele sector. Het BSF-team is blij te vernemen dat er een duidelijk kader tot stand wordt gebracht, zodat er deze zomer culturele activiteiten kunnen plaatsvinden die aangepast zijn aan de gezondheidssituatie. Toch brengen de aangekondigde maatregelen nog te veel beperkingen en onzekerheden met zich mee om de2021 editie van h et festival in zijn gebruikelijke vorm en met een gerust hart te kunnen organiseren.

"We hebben dan ook besloten het daarom te annuleren. We zijn ons ervan bewust dat deze beslissing onze trouwe festivalgangers zal teleurstellen, evenals alle mensen die elk jaar meewerken aan het succes van ons festival (leveranciers, artiesten, technici, partners, restaurateurs, hoteliers, vrijwilligers ...)," klinkt het bij de organisatoren.

Voor alle festivalgangers die reeds tickets hadden voor de 2020 of 2021 edities, zullen ze binnenkort de voorwaarden voor de ticketing op hun website communiceren: https://bsf.be


› Gepubliceerd dinsdag 11 mei 2021 om 21:14 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2022
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook