Sterrennieuws
Film | Vlaanderen

› Hotel Transsylvanie: Transformanie: Ontdek de kortfilm

Om de nationale Dag van het Huisdier te vieren, lanceert SONY PICTURES ANIMATION 'MONSTER PETS', een nieuwe kortfilm van HOTEL TRANSSYLVANIE.

Kijken


In deze clip heeft Tinkles, Drac's schattige puppy van monsterformaat, meer energie dan ooit en wilt enkel maar met de bal spelen! Helaas heeft Drac het te druk met zijn taken in het hotel, dus is hij vastbesloten om een monster maatje te vinden voor zijn enorm pluizige vriend. Na een aantal tegenstrijdigheden gaat Drac's plan de mist in wanneer Tinkles een onwaarschijnlijk vriendje kiest.

Over de Hotel Transsylvanie Franchise

Sony Pictures Animation's familiefilm franchise Hotel Transsylvanie, dat in totaal al reeds 1,3 miljard dollar heeft opgebracht, volgt Dracula, Mavis en al hun monstervrienden in hun avonturen in het Hotel Transsylvanie, een luxueus vijf-sterren resort waar monsters en hun families vrij kunnen leven en monsters zijn met niemand om hen te storen. De eerste film werd gelanceerd in de bioscoop in 2012, gevolgd door Hotel Transsylvanie 2 en Hotel Transsylvanie 3: een monsterlijk leuke vakantie, die respectievelijk in 2015 en 2018 werden uitgebracht. Het laatste hoofdstuk, Hotel Transsylvanie: Transformanie, is gepland voor een release op 11 augustus 2021.


› Gepubliceerd vrijdag 9 april 2021 om 19:11 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2022
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook