Sterrennieuws
Internet | Vlaanderen

› Wie pakt de livestream van artiest Pjotr vanavond mee?

Met 'Regendruppels' en het heerlijke 'Verliezen met jullie', een single die hij vorig jaar uitbracht samen met Snelle en Okke Punt, is artiest Pjotr ook bekend in Vlaanderen. De prille twintiger verzorgde een tijdje geleden nog het voorprogramma van Snelle zijn theatertournee, waarmee hij ook te gast was in een uitverkocht Leuvens Depot. Pjotr was er ook bij toen Snelle de voorbije zomer enkele uitverkochte concerten gaf in het Pop-Up Theater van Studio 100.

De eerste successen boekte Pjotr met 'Zonneschijn' en zijn EP 'Goed nieuws'. Hij won de 3FM 'Elevator Pitch', waardoor hij mocht optreden op de 3FM Live Box. Door de vriendschap met Snelle was Pjotr de eerste artiest die op Snelle's 'Lieve Jongens'-platenlabel tekende. Naast de single 'Verliezen met jullie' bracht Pjotr het voorbije jaar het album 'Kleine wereld' uit. Op die plaat staat ook 'Omgekeerde wereld', een single die hij met Wudstik uitbracht.

Pjotr is 1 van de nieuwe lichting aanstormende Nederlandse artiesten die het ook goed doen in Vlaanderen. We hebben al gehoord dat we binnenkort van hem nieuw materiaal mogen ontvangen. Als opwarmer kan je vanavond kijken naar zijn gratis livestream.

Vanavond (zaterdag 20 maart) vanaf 20u00 kan je inloggen via https://www.musicstream.be


› Gepubliceerd zaterdag 20 maart 2021 om 17:02 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2023
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook